[]

bi yemeğe olan düşkünlük

sizde var mı böyle bi durum?

mesela ben yaprak sarmasına deli dehşet hastayım. hatta öyle ki kocaman bi tencere sarma verseler yerim acımam

profiterol delisiyim ayrıca da sarma kadar değil mesela.

kolumu kesseler sarma akana kadar sarma yerim o derece.

nolcak bu durum?
anneme mezuniyet hediyesi olarak koca kazan sarma istedim. :(

 
beyti sarma en sevdiğim yemek herhalde şimdi yazınca bile canım çekti ne biçim.


  • newbie.  (09.03.15 18:24:22) 
pilav üstü döner :/


  • efrasiyab87  (09.03.15 18:36:13) 
ev yemekleri, zeytin yaglilar on numaradir.

biktim amk gurbette, fastfood yemekten. milletin imrenerek baktigi yabanci yemeklerden nefret ediyorum. tek istisnasi birkac meksika yemegi.

ha hamsi tava icin thumbs up!
  • ubi dubium ibi libertas  (09.03.15 18:59:27) 
normal. evet var.

profiterol, cig köfte, meyveli yaz helvasi koskanin, yesil mercimek yemegi. tek oturusta 3 4 porsiyon yerim, sik sik yerim, bikmam.

yesil erik. 4 kilo yemis midesi bulanip sonra gene de devam etmisligim var.
  • wiillii  (09.03.15 19:17:23) 
Var, "et". Direk lop et. Kiymali kofteli mofteli seyler degil, kiyilmamis kalip et, steak vs..


  • delifaruk  (09.03.15 19:19:58) 
haftada mutlaka en az bir kere pizza yiyorum. imkanım olsa her gün yiyebilirim. param olmayınca bile evdeki malzemelerle kendim yapıp yine yiyorum.


  • rahvanatlargibi  (09.03.15 19:25:50) 
benim cuma ve cumartesi yaptığım tek bir yemek var, fırında patates kıyma. bütün hafta cumayı sırf bu yüzden bekliyorum. yaklaşık 2-3 aydır durum bu. eskiden dışarıdan bir şeyler alırdım, unuttum dışarıdan almayı şimdi.


  • puc  (09.03.15 19:33:30) 
anneannemin yaptığı zeytinyağlı yaprak sarma.... sonsuza kadar yiyebilirim :')))


  • littlejack  (09.03.15 20:09:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.