[]

okuma gözlüğü diye birşey var mı?

doktor yok diyor ben defalarca duydum böyle bişey, arkadaşlar gözlerim bozuk ama nası bişeyse artık ne zaman gözlerimi göz doktoruna göstersem elf gözleri gibi sapasağlam çıkıyor sonuçlar. derdimi doktorlara anlatamıyorum. okulda tahtayı görmekte zorlanıyorum tahtaya bakıp yazıyı okusam önümdeki kağıda baktığımda bi de orayı görmek için uğraşıyorum böyle bi kısır döngüye giriyorum okulda. arkadaşın gözlüğünün çerçevesini denemek için 2 dakkalığına baktım bütün dünyam full hd oldu ama nedense doktora bunu anlatamıyorum adam diyor gözlerinde hiçbişey yok 0a yakın mı ne bişeyler diyodu




 
büyüme çağını geçtim sanki biraz okul dediğim ikinci üniversite 3. sınıf :))

ben bunu doktora anlatamıyom adam da muayeneden bişey çıkmadı diyor, yat uyu dinlen geçer diye eve gönderdi bi tanesi
  • masa penisi  (09.03.15 16:49:52) 
Doktoru değiştirebilirsin. Arkadaşınınki 0.75 falansa full hd oldu diyecek kadar bir fark yaratmaz. Onun üstünü de doktor fark eder.


  • gunde 3 litre kola icen adam  (09.03.15 16:52:05) 
yok.

göz testinde bir problem çıkmadıysa gözün normal görüyor demektir. herkes aynı görmez. belli bir seviyeye kadar göz bozukluğu da önemli değil.
  • fayfim  (09.03.15 16:55:00 ~ 16:55:59) 
gözlerin bozuk değildir ancak uzak yakın uyumu diye birşey var. uzun süre yakına baktığım zaman uzağa baktığımda bir süre uzağı çok flu görüyorum sonradan netleşiyor. gözlükle tedavi edilen bir şey değil o. hatta tedavisi var mı bilmiyorum.


  • kuzey li  (09.03.15 16:56:00) 
genelde akşamları gözlerim zor görüyor, böye suyun içinden bakıyomuşum gibi. bi tane doktor göz alerjisi var diye damla verdi kullandım hiç bi fayda etmedi, nası bi damlaysa o da gözüme damlatıyorum ağzımdan çıkıyordu.


  • masa penisi  (09.03.15 16:58:24) 
akşamları sıkıntı oluyorsa göz kuruluğu da olabilir. suni gözyaşı alıp kullanmayı deneyin. göz damlasının burundan ağızdan gelmesi normaldir. burunla göz arasında kanal var.


  • fayfim  (09.03.15 17:00:21) 
acaba gözlerim bozuk diye tribe girdiğin için bunları hissediyor olabilir misin? yani gözlerim bozuk diye inanmışsın ve gözünle ilgili en ufak şeye tetiktesin.
suni gözyaşını dene bir harika dostum. lens kullandığım zamanlarda hayatımı kurtarıyor. gözlerim yeni gibi oluyor her damladan sonra.

  • kuzey li  (09.03.15 17:06:24) 
eczaneden gidip direk alabiliyom mu onu


  • masa penisi  (09.03.15 17:07:46) 
@podrostok ben de bakayım ona


  • masa penisi  (09.03.15 17:18:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.