[]

Hangimiz Sevmedik Çılgınlar Gibi?

Merhaba arkadaşlar, var mı aranızda hiç birini sevmemiş olan, bugüne kadar hiç aşık olmayan, hiç biriyle ilişki yaşayamayan?

Varsa neden?


 
sanmıyorum. insanoğlu her daim bir şeye, -ki bu "şey" taş, toprak, at, bukalemun olabilir, sevgi beslemek zorunda. doğal seçilim evresinde en büyük etken hırs ve aşktır. (aşk göreceli elbet)
ilişki yaşama kısmına hiç girmiyorum, lisede cenifır lopezi s**tim olm ben diyen ve buna inanan arkadaşlarım vardı. ilişkiyse oda ilişki, al işte.

  • Tears of Devil  (09.03.15 15:37:33) 
Oyle birileri varsa ne güzel. Karşılık alamama dertleri olmamış. Keşke ben de sevmesem.


  • mandalina kokusu  (09.03.15 15:39:44) 
sevdim de çılgınlar gibi sevmedim. bir kuytu köşe başında bir vefasız için yol gözlemedim yani. bendeki genel tutku eksikliğine ve hayat karşısındaki lakayt tavrıma yordum ben bunu. öyle mi daha iyi, böyle mi bilemiyorum tabii.


  • damdanakan  (09.03.15 15:43:28) 
Zannedersem ben. Hiç gerçek anlamda aşık olduğumu düşünmüyorum


  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (09.03.15 15:56:58) 
var ben, kimseyi sevmedim, sevemedim değil kendi isteğimle hoşlanmaya başladığım kişiden anında uzaklaştım farkına vardığım gibi. bazı psikolojik durumlardan dolayı sevmekten de kaçındım. kimseyle ilişkim olmadı bu yüzden. ha bu durum kötü gibi görünebilir ama sevmiş olsaydım gerçekten daha kötü durumlar olurdu o yüzden insanlara ve kendime iyilik yapmış oluyorum :)


  • masa penisi  (09.03.15 15:58:34) 
ben.

nedenlerini kendime saklıyorum.
özelden yazabilirim ama.
  • hain kostokk  (09.03.15 15:59:58) 
O kişi benim. Herhangi bi erkeğe aşık olmadım ama
yaprak sarma aşkım üç beş araba modeline duyduğum derin his bambaşka bişey.

Neden aşık olmadım bilmiyorum sevdim mi Onu da bilemedim tamam buraya gelip üç beş duyuru yazıyorum ama o yazmakla kalıyor. Sonrà yüksek Hızla o duyguyu terk ediyorum. Falan falan
  • indescribable  (09.03.15 16:57:59) 
ben bir çok kez aşık oldum ama ilişki yaşayamadım. sebebini bilmiyorum, biraz çekingenlik biraz korkaklık. nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum. artık yaşım geçtiği içinde çok geç deneyimsiz olmuyor bu işler.


  • fransizkalanadam  (09.03.15 17:07:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.