[]

ps4 ve dolar

kullanmayacağım halde doların durdurulamaz yükselişi yüzünden yaza 2k fiyat çekecekler diye korkmaya başladım sayın ahali. yani şu an halimden gayet memnunum bir sürü şahane yapım var ps3'te oynayacağım, satın aldıklarım, alacaklarım vs. oyunlar fiyat olarak da gayet uygun olduğundan ps3'le devam edeceğim kesin. en azından önümüzdeki sonbaharın ortalarına kadar.

şimdi şöyle de bir durum var; küçük kardeşim üniversiteye hazırlanıyor ve ayrı eve çıkarsa ps3'ü ona vermem gerekecek, sözüm var. böylece değil sonbaharın ortası önümüzdeki yaza bile girmeden konsolsuz kalmam da ihtimal dahilinde.

sizce, sırf dolar yükseliyor ve yazın da satışlar artacak diye fiyatlar yükselir endişesiyle ps4 alıp bir kenara istiflemek çok mu mantıksız bir hareket olur? çünkü aylar önce de aynı ikileme düşmüştüm ve şu an daha kötü bundle'lara daha yüksek fiyatlar çıkarmış durumdalar. artar mı sizce fiyatlar?

 
Taa yaz icin ps4 alip istiflemek mantiksiz olur evet.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.03.15 10:09:24) 
su anki fiyatina gore dolar al. dolar sebebiyle ps4'un fiyati artarsa senin paran da artmis olur. bir kaybin olmaz. olmadi yurtdisindan alirsin.


  • crucio  (09.03.15 10:10:02) 
ps bize eu uzerınden geliyor ve toplamda da yen olarak cirolanan bı sırket sony.

her ıkısınde de anı dengesiz bir degisim beklenmıyor, ben fıyatta degısım olacagını sanmıyorum.
  • bryan fury  (09.03.15 10:21:42) 
@crucio söylediği bana çok mantıklı geldi. ozamana kadar ps4 fiyatı yükselebilir dolara endeksle ama dolarda artar siz doları zimmetleyin kendinize şuan sallıyorum 500 dolar mı ? 600 dolar koy kenara fiyat rakamsal olarak artmaz düşer bile yaza kadar ama dolar 2,75 oldumu mantık sınırlarını aşarız o vakite kadar kendine kol bile alırsın o artışla.


  • protrek  (09.03.15 11:31:39) 
@protrek aslında ben de öyle düşünüyorum ama tam doların zirve yaptığı bir dönemde döviz alıp para kaybına uğrar mıyım bilemediğimden kararsızım. bu işlerden hiç anlamadığım için hangi döviz ne olur ileride bir fikir de yürütemedim.


  • loch ness  (09.03.15 12:05:32) 
Doviz almakla falan ugrasma. Cok buyuk bir ucurum olmadigi surece firmalar yansitmamaya calisirlar zaten. Kaldi ki yeni bir versiyonunun ne zaman cikacagi da hic belli olmaz bakarsin erkenden yeni bir surumunu cikartirlar.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (09.03.15 12:47:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.