[]

huzursuzluk, dünya başıma yıkılmış hissi

gelecekle ilgili senelerdir yaptığım planlarda kuşku duyuyorum. düşünün ki 4-5 sene boyunca sadece allahın varlığına inanıyorsunuz (planlarıma bağlılığım inançla misilleme yapılabilecek kadar kuvvetliydi) ve her hareketinizde ona olan inancınızla destek alıyorsunuz, hayatınız onun varlığı üzerine kurulu adeta. fakat gün geliyor birden bire kusurlar buluyorsunuz, fikirleriniz değişiyor, bir şeyler değişiyor işte. ve birden bire bir boşluğa düşüyorsunuz. bir isteksizlik, eskisi kadar arzulamama bunun sonucunda da ne yaparım ben, bundan başka bir şey düşünmedim hem de senelerimi verdim bu plana falan diye kalıyorsunuz ortada.

bir yandan da günlük endişeler, yakın dönem problemlerim var. düzenli yapmam gereken bir şey var yapamıyorum o canımı sıkıyor. param yok, iş lazım. az önce cvimi doldururken bile içim sıkıldı bıraktım bir kenara. haftalardır durum böyle, cvnin bir köşesine 'sektöre dair, beklentilerime ve gelecek planlarıma dair' bir şey yazmam lazım. başlıyorum ve silip huzursuzlukla bırakıyorum. ve yani yine bir dönem geçecek ve ben iş bulamayacağım.. sağlığım çok iyi değil, yakın zamanda sağlıksız beslenmeyle çok kilo aldım. stresten sürekli kafamı kaşıyıp yara yapıyorum falan. okul istediğim gibi gitmiyor hiç, aldığım dersler bok gibi, gitmek istemiyorum vs.

böyle öyle huzursuz öyle can sıkıntısı doluyum gibi. içimden can sıkıntısı diye bi kütle vücut bulup çıkacak, benden ayrılacak sanki. çok problemli, başlı başına travma zamanlarım oldu ama yine bu kadar huzursuz hissetmedim kendimi. ne yapmalı acaba. yani şu an için böyle pratik bir öneri bile yeter. git bi süt kaynat iç için ısınır deseniz bile yapıcam. biraz rahatlamak istiyorum sadece.

 
bu gece ne kadar depresif soru var lan ne oluyo. hepsini de farkli kisiler sormus. biri uyuyamiyo, biri uyanamiyo, digeri mutsuzluktan geberiyo.


duzenli beslen. beslenme onemli. dedigin durumlarin benzerini su anda ben de yasiyorum. bi yerden sonra hicbir sey yapmak istemiyorsun her seyden elini etegini cekmek istiyorsun ama zaman inan dunyadaki en onemli sey. liste miste yap o listeyi bitirmeye bak. o listeyi bitirince de kendini odullendir. ne zamandir izlemek istedigin bir film izle mesela. zaman geciyo kir zincirlerini ve ufacik bir seyle de olsa basla bi yerden.
  • baldur2  (09.03.15 01:42:13) 
@baldur2 ben de onu düşünüyordum, ne çok huzursuz, mutsuz yada kafası karışık insan var..


  • çaykovski  (09.03.15 02:12:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.