[]

anlatacağım olay bir filme mi ait?

üzerinden çok zaman geçti ama bir filmin açılış sahnesiydi gibi geliyor bana. vahşi batı gibi bir yerde çorak topraklarda yerden biraz yukarıdan görüş açısıyla yere paralel olarak kamera hızla ilerliyor, sonra bir tren yoluyla kesişerek tren yolu üzerinde ilerlemeye devam ediyor bir süre sonra hareket halindeki bir trene arkadan yetişiyor. son vagona arka kapıdan giriyor, içeride de kovboylar döneme uygun giyinmiş insanlar falan var. hatırladıklarım bunlar. gördüğüm bir rüya olamayacak kadar netti, o yüzden senelerdir film sahnesidir bu diye düşünüyordum sormak bugüne kısmetmiş.

var mı böyle açılışı olan bir film? çok tırt bir soru oldu ama varsa kesin bilindik bir filmdir diye düşünüyorum. yardımcı olacaksa pazar sabahı trt'de yayınlanan filmlerden değil de daha yakın zamanda çekilen dönem filmlerinden biridir.


 
O dediğin rüya ya. Ben de görmüştüm. Adı da Riders on the Storm.


  • long live rock n roll  (08.03.15 23:20:12) 
acaba desperados oynamış olabilir misin? onun açılış videosu olabilir şöyle : www.youtube.com

efsane oyundur bu arada
  • eleutheiros  (09.03.15 08:09:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.