[]

Lanet olsun firefox'a da chrome'a da

selam,

bu firefoxu da chromu da Allah kahretsin. 1 sene kadar önce chromeda bazı sorunlar yaşayıp firefoxa geçmiştim. chromeda video izlerken çökme oluyordu ve istediğim bazı eklentiler yoktu. adblock deli gibi ram yiyordu. ve hala chrome da karakter sorunları gözlemliyorum. bu yüzden firefoxa geçtim.

firefoxu başlattığımda tabların otomatik olarak açılmaması, açılan tablar için ve sık kullanılanlar için çoklu satır eklentileri çok hoş özellikler. zaten bu 3 özellik yüzünden kullanmaya devam ediyorum ama artık canıma tak dedi. firefox penceresini tam ekrandan normal pencereye geçirirken çok takılıyor. facebookta 1-2 sayfa aşağıya inmek bile 2-3 saniyeyi buluyor. hapsi lanet flash yüzünden. zaten video izlemek işkence. bazen sorun vermiyor, bazen de video açık ama çalışmazken ve ben bilgisayarda bi işlem yapmazken bile kendi kendine patlıyor bu flash player.

Uzun lafın kısası bu illetten nasıl kurtulurum? yukardaki özellikleri (oturum açtığımda tablar otomatik yüklenmeyecek, tablar ve sık kullanılanlar için çoklu satır) kullanabileceğim bir tarayıcı önerir misiniz? yada firefoxta bu sorunun bir çözümü var mı? yada şu sürüme downgrade et diyeceğiniz bir sürüm var mı?

teşekkürler.

 
efendim, suç firefoxta değil. suç sadece sizde. ben firefoxu 3.0dan beri kullanırım ve hala herhangi bir arızasını görmüş değilim. isterseniz size kendi kullandığım portable versiyonunu atabilirim.


  • cetoxim  (08.03.15 20:07:40) 
Ben de yıllardır kullanıyorum firefoxu. son 2 sürümde çok başımı ağrıtıyor. ayrıca suçun benden kaynaklandığını nerden çıkardınız?


  • arşivci  (08.03.15 20:11:57 ~ 20:12:17) 
opera


  • eagofant  (08.03.15 21:14:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.