[]

Telefon

Gerçek bir telefon cahiliyim, akıllı telefonlara dair bir bilgim yok. Sevgilimin Doğumgünü geliyor, telefonu da çok eski ve bozuk, yenisini almak istiyorum ama lg Samsung ya da Nokia'nın benim için bi farkı yok. Hangisi iyi hangisi işe yarar bilemedim.
Çok büyük bir telefon olmasın, Samsung note'ları gördüm geçende, plazma tv kadar. Öyle büyük bi şeye gerek yok. Bütçeyi zorlayabilirim biraz.
Bana bi fikir...


 
Asus geçtiğimiz günlerde yeni akıllı telefonlar çıkarttı, çok küçük olmasa da Note kadar büyük olmayan versiyonları var. Fiyat performans olarak da sanırım şu anda alanının en iyisi. Bir araştırın isterseniz.


  • sevgikusunkanadinda  (08.03.15 15:10:10) 
meuzi mx4 al hacı abi fiyat performansta canavar alet yapmışlar 1000 tl civarında. muadilini alsan ki benchmarklarda note4 ten iyi gözüküyor 1800 den aşağı vermezsin hem teknolojiyi takip ediyorum diyede şekil yaparsın ama yok karşı taraf kaprisliyse samsung galaxy s4 yada lg g2 al. onları da bu fiyata bulabilirsin.


  • Golgi  (08.03.15 15:11:20 ~ 15:11:48) 
dahili hafızası yeterli olur derseniz: nokia lumia 930
büyük telefon daha iyidir ama ya, çantada filan taşır zaten kadınlar genelde, ama ben şortun cebine koyup bisiklet bile sürüyorum 6"telefonla. alışınca emin olsa daha iyiler...
lumia 1520 derim o yüzden asıl.
  • ucan spagetticanavari  (08.03.15 15:31:18 ~ 15:32:36) 
öncelikle söylemeden edemicem, sözlükteki 8 mart entrynizi okudum. inanın müdürünüze kafa göz girişmek, bir okul çıkışında ''amca bi baksana'' diyip cebine uyuşturucu atarak polise bu adam çoluğu çombalağı zehirliyor el altından diye ihbar etmek geldi içimden. resmen söz bitiyor. ah keşke bir şekilde öğrencilerinizin gözüne gözüne sokabilseniz bu çalışmanızı. inanın bi insanın diğerini maksimum takdir edebilme eşiğinde takdir ettim sizi. duyuru camiası için entry : eksisozluk.com

sorunuza gelince bütçe yazmamışsınız ama lg g2 yi, sizi çok sarsmayacaksa g3 ü tavsiye ederim, gerçi kullanım amacını bilmiyoruz ama gayet sorunsuz ve performanslı bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. sevgiliniz şanslı bir adam, kadınlar gününüz huzurlu olsun.
  • hailtothethief  (08.03.15 16:10:21) 
@hailtothethief çok teşekkür ederim, sistem içinde dellenip dellenip gelip buraya yazıyorum, yalnız olmadığımı görmek tahammül gücümü arttırıyor:)
@ucanspaghetticanavarı sevgilim hatun olsa başka ir çok problemi de tavsiyeniz gibi sorunsuz çözerdim ancak kendisi erkek,dolayısıyla cebinde taşıyacak ve gün içinde çok yol yapıyor toplu taşımayla. o yüzden kocaman bir şey olmasın diyorum..

  • chieko  (09.03.15 09:04:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.