[]

avrupaya vizesiz seyahat

3 sene sonra bu mumkun olacakmis ben inanmiyorum da genede bir sorayim dedim. Asagida linki var haberin sizce boyle bisey mumkun olabilir mi? vizesiz olursa baya bi turk gider avrupaya bence

www.milliyet.com.tr


 
"inşallah 2,5-3 sene içinde"

gülerim ben buna ancak.
  • alperz  (08.03.15 12:10:53) 
bu şekilde tarih vermesinin sebebi geri kabul anlaşması'nın 2017'de yürürlüğe girecek olması. bu anlaşmanın temelinde de vize serbestisi yatıyor zaten. aslında haksız değil bu söyleminde. ben olabileceğine inanıyorum. vize serbestisi için bir yol haritası çizildi ab ile ve türkiye yapması gerekenleri yerine getiriyor. ülkedeki suriye'lilerin bu anlamda olumsuz bir etkisi olmaz. aradan sınırlar kalkmayacak sonuçta, sadece türkiye vatandaşlarına vize istenmeyecek. geri kabul anlaşması da suriye meselesini ortadan kaldırıyor zaten.


schengen'e girmekle vizelerin kaldırılması arasındaki farkı bilmeyenler lütfen önce onu öğrensin, sonra cevap versin.
  • ack3000  (08.03.15 12:12:05 ~ 13:43:16) 
mümkün değil. kim alır bizi vizesiz ülkesine. her ülkeyle saçma sapan sorun yaşıyoruz eski ilişkilerimiz bile yok. rezillikler ülkesine döndük adaletsizlikler yolsuzluklar. avrupanın bize bakış açısını çok haklı buluyorum. avrupaya vizesiz giriş anca hayal


  • cusoon  (08.03.15 12:16:52) 
cusoon +1. ben olsam almazdım. alırsam da turistik amaçla olduğundan emin olur, geri döneceklerini garantilerdim. en az 20 yıldır almanyada herif, kontroldeyken gelmiş bana tercüme et diyor, gururla ışıldıyor gözleri, 20 yıldır tek kelime almanca konuşmadım. bunu diyen herif yerleşmiş, çocuğu benimle yaşıt. kim bilir kendi kaç senedir burada. zor o vizesiz olayları. hukuken bilmiyorum, ama ben mevcut düzende bunun istenen bir şey olacağına inanmıyorum.


  • wiillii  (08.03.15 12:21:23) 
olay vizesiz yerlesim degil. vizesiz seyahat. oyle cantasini alan gidip yerlesemeyecek, calismaya baslayamayacak. sadece kisa sureli seyahatler icin vize istenmeyecek. olur yani. olmamasi icin bir sebep yok.


  • crucio  (08.03.15 12:26:05) 
Belki 30 sene sonra.
Bugün vize kalksa 1 haftada 1 milyon kişi göç eder avrupanın çeşitli yerlerine.

  • eloharp  (08.03.15 12:28:28) 
olabilir. olmazsa zaten geri kabul anlaşmasını iptal edecek bizim taraf.


  • mesgul ve huzursuz  (08.03.15 12:47:05) 
30 yaşından küçükesen ve de vaktin varsa bulaş şu avrupa birliği projlerine.... millet para kazanıyor burdan. benim vaktim yok yapamıyorum vakti olanlar yapsın.
burda link. avrupa birliği herşeyinizi karşılıyor.
www.salto-youth.net
  • kafiyeolsundiyedegil  (08.03.15 13:14:48) 
bence mümkünatı yok. seyahat için olması bir şey değiştirmiyor. avrupa içinde pasaport vize denetimi yok denecek kadar az. schengen bölgesi içinde adamlar peşinde gezmiyor. ben pekala tatile çıkıyorum deyip almanya'daki dayımın yanına yerleşebilirim. kaçak çalışabilirim. milletin başına bela olabilirim.

hadi kendi halinde sakin bir memleket olsak neyse, böyle bir şey bir ihtimal olurdu da memlekette bu kadar suriyeli, ışid'ci varken mümkünatı yok avrupalılar almaz bizi.

gerçi biraz salak onlar da sanki fazla saflar, her şey beklenir bunlardan.
  • what is love  (08.03.15 14:05:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.