[]

Reyhan otu

Evde ayakkabılıkta kimin koyduğu belli olmayan kesik pet şişe kabı bulduk.
İçi su dolu ve reyhan otu koyulmuş.
Tövbe estağfurullah büyü müdür nedir bilen fikri olan var mıdır?


 
aromatik bir kokusu varsa ayakkabı kokularını dindirmek için konulmuş olabilir ancak kimin koyduğunu bilmiyormuşsunuz bilemedim.


  • vonkhar  (07.03.15 22:58:04) 
iyi siz zamanında bulmuşsunuz bizim komşuda zamanında bulamadılar. kadıncağız gencecik yaşında hık diye gitti. kaynanası büyü yapmış dediler hep arkasından.

ciddi cevap: ayakkabı/ayak kokusu içindir o. madem evde buna dikkat eden var sizde sık sık tazeleyin ayakkabılarınıza karbonat dokun temiz temiz giyin ayakkabılarınızı.

edit: fotoğraf çeken tost makinesi almışsın hayırlı olsun.
  • kuzey li  (07.03.15 23:43:17 ~ 23:44:19) 
bu anlatacaklarım tamamen gerçek, gram taşak yapıyorsam götüm:

ilkokuldan beri tanıştığım ve hiç kopmadığımız halen daha haftada bir telefonla konuştuğumuz bir arkadaşım var, ailelerimiz de görüşürdü o zamanlar, annesini kendi annemden ayırdetmem, babası aynı şekilde on numara bir insandır, ki mutluluğu huzuru parmakla gösterilirdi bu insanların.

elif teyzenin ailesi hiç istememiş bunların evlenmesini, annesi de böyle saçma sapan değişik bir kadındı zaten, küçükken cins cins hikayeler anlatıp altına sıçıttırırmış bizim elemanı mesela. elif teyzenin ailesi başka şehirde yaşıyor bu arada. damadı sevmediklerinden de pek uğramıyorlar bunlara. neyse bir gün bi bahaneyle bu annane eve damlıyor kimseye haber vermeden ama çok alakasız bir şey yani, 400 500 km yol gelip bir gece bile kalmadan geri dönüyor. bizim elemanın annesi babası çalışıyor, onları görme bile görmeden geriye dönüyor. tam üç hafta sonra boşandı bunlar, kimse de bir bok anlamıyor. rahat 15 sene olmuştur.

bizim eleman babasıyla kalıyordu, iki yıl falan önce bunlar ta ozamandan beri yaşadıkları evden taşındılar. taşınırken yatak odalarındaki gardırobu bir çekiyorlar, böyle deri içine sarılmış, içine kan veya kırmızı mürekkeple bişeyler yazılmış saçma sapan bir muska buluyorlar. götürüp cami hocasına soruyor erdem amca, hoca da birşeyler diyor şöyle böyle yapın gibisine. geçen yılın sonunda bunlar tekrar biraraya geldiler, düğünleri müğünleri oldu komedi filmi gibi.

uzun lafın kısası, kim koymuşsa onu bulun hacıabi. bulun ve infaz edin. sdfsasf
  • hailtothethief  (07.03.15 23:50:02) 
büyü diye bir şey olmadığından büyü değildir.


  • ucan spagetticanavari  (08.03.15 01:43:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.