[]

bilincsiz sosyallesme

Son bir senedir öyle bir bilinçsiz sosyalleşmek ki en son ayni kahvaltı sofrasında birtakım partilerde trans bir bireyin (ya da gaydi bilmiyorum) bir yerlerine havai fişek soktuğuna, sonrasındaysa göbeğindeki dış macununu insanların üzerine sıkıp sözde partidekilerin üstüne boşaldığına ve bu elemanın yirmi dakika sonra uluorta başka bir erkek soylu bireye oral seks yaptığına dair hikayeler dinler buldum kendimi.

Hani nasıl oluyor da bu neo konservatif kafayla boyle muhabbetlerin içine çekiliyorum bilmiyorum.

Hayır mi diyemiyorum, kontrolsüzlük kanımda mi, değişen çağa mi ayak uyduramiyorum? Da bu ne lan, bu ne bohem? Türk genci nereye gidiyor anasını satayim. Sabahattin Ali naifliginde insandim ben ya.

Abartiyor muyum? Bu tarz kontrolsüz sosyalleşmelerden, after/ porn party geyiklerinden uzakta izole kendi gerçekliğimde minnos minnos yasamak için internetin kablosunu filan mi kemirmem gerekiyor?

İsin kötüsü akşamına eve gelip annemgille tv karşısında cay falan iciyoruz :/

Ne yapalım?

 
kendini tasavvufa ver evlat.
ya boşver hacı sen kendi dalgana bak. elin transıyla bir olma. olum o nasıl ortamlar la.
dayınlara falan git biraz orda takıl olmadı memlekete git bi süre.
  • seyduna6687  (07.03.15 23:16:17) 
Ya cidden arınmak için dayimlara gidip kuzenimin çocuklarını falan sevmem lazim bi sure.


  • damdanakan  (07.03.15 23:18:50) 
Bunlar o kadar da birbirinden farklı değil bence. Birinde eğlenince diğerinde eğlenilmez diye bir şey yok ki. Sonuçta hikayelerini dinlediğin trans birey de bir noktada annesiyle çay içmeyi seven bir bireydir. Hepsi seni iyi hissettiriyorsa koy gitsin, ne olacak.


  • aychovsky  (07.03.15 23:23:33) 
Yasak, yoksa yoktur. Azicik dahi olsa vardir.


  • aeroflot  (08.03.15 02:02:24) 
Bence çok renkli, çok eğlenceli. Gel yer değiştirelim, tüm gün evde otur. :)


  • yirmisantim  (08.03.15 02:33:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.