[]

tinderda ki yabancı kız ama böbrek gider mi

la olm bi kızla eşleştik geçenlerde yaşı da benden biraz büyük polonyalı mı ne blogu var, seks ağırlıklı sert fotoğraflar gifler falan var
türkiyede arkadaşına gelmiş ziyarete onunla da takılıyorlarmış
yarın için sözleştik gece dışarı çıkarız falan diye ki muhtemelen birşeyler de kullanırlar
kız eğlence arıyor belli, her şeyi de yaparız ama kızın tipi bir garip geldi ne bileyim korktum biraz.gayet güzel bi kız ama ne bileyim. onların evine gidicem bi de. o çocuk ben ve kız oluruz evde sanırım.
yaşı da büyük ya beni eve atıp öldürmesinler amk
daha önceden tinderdan takıldığım oldu ama hepsini benim eve getirdim bi de türklerdi hepsi

kafam güzel olur ortam da iyi olursa al bu hapı falan derlerse dayanamam ben :/ organ mafyası falan olsa tinder da takılmazlar dimi lan ? ben mi abarttım o.O

 
Git gitme önerisinde bulunmayacağım zira risk olsa da bişey olmama ihtimali de az değil. Ancak gittiğin adresten haberi olan bir kankan mutlaka ama mutlaka olsun. Telefonun şarjı tam olsun.


  • prodeq  (07.03.15 11:27:06) 
Acil durum modunu aktif bırak her gittiğin yerde seni gelip alabilecek birine konum at. Check in yap. Nolur nolMaZ

Bol foto çek sorarsa hatırà olsun Vs dersin. Falan
  • indescribable  (07.03.15 11:41:27) 
Korkarak bir yere varamayiz


  • Sosyal teokrat  (07.03.15 11:48:14) 
" o çocuk ben ve kız oluruz evde sanırım."
bu ne demek? çocuk genelde erkek için kullanılır da, kız bi erkek arkadaşında kalıyor seni o eve mi götürecek? (o erkekle ilişkisi varsa 3lü mü püüü, yoksa onlar arkadaşsa güzel ama çok da inanmam :D)

dedikleri gibi evdeyken birine konumunu at, ha bazı evlerde-odalarda telefon çekmiyor eğer kötü niyetlilerse onu da ayarlamışlardır bence. Bu kafayla da rahat olunmaz ki anasını satayım.
  • rodriguez2  (07.03.15 12:10:27) 
@rodriguez2 o çocukla zaten sevişiyorlarmış, ben isterim ki tek yapayım ama grup olsun derlerse de yaparım yani sorun değil.


  • mhmtt  (07.03.15 12:37:49) 
bir süre dışarıda bildiğin bir yerde oturun. tavırlarından anlaşılır zaten ne ayak olduğu. biraz araştır sosyal profillerini.
ben kötü bir şey olacağını zannetmiyorum.

  • sckxyss  (07.03.15 12:41:57 ~ 12:42:07) 
korkma hiçbir şey olmaz, işin mdma, asit falan kısmına girmemeni tavsiye ederim sadece. ben yabancı bi kadınla evinde buluşup tanıştıktan sonra bana daha önce 2 kişiyle evinde buluştuğunu ve 2sinin de it gibi tedirgin, alkollü geldiğini, korktuğunu söyledi. ben de o ara problemliydim ve dünya umrumda değildi, dan diye gitmiştim evine. nedenini "kidney.avi" olayıyla özetlemiştim kadına. gitmeden önce kendi arkadaşlarım da "salak mısın? bize arada sinyal ver" falan demişti ama gerçekten hiç mi hiç alakası olmuyor genelde muhabbetin.

kadın gülmekten yerlere yatmıştı. paranoya yapma, keyfine bak. sen böbrek için hollanda'ya gidip hatun düşürmeye çalışır mıydın? saf olma bu kadar. ha nolur? en fazla sado mazo olaylar gelişir:)
  • calligrapher  (07.03.15 13:08:33 ~ 13:10:57) 
Alt metin: "Duymayan kalmasın pompaya gidiyorum"

Bu kadar korkuyorsan bu iş sana göre değildir, bırak cesur olan birisi gitsin. Millet ev kapatıp seks partisi veriyor tanımadığı insanlarla, sen "böbrek gider mi" derdindesin. Tam türk kafası işte.
  • yirmisantim  (07.03.15 13:11:53) 
:S sizin gibiler nasıl ürüyor acaba


  • emm  (07.03.15 13:12:21) 
piyasada tucibi (tcb) li haplar fazla fazla var hap olayına gireceksen be careful !


  • morta.c  (07.03.15 13:48:39) 
Tamam, doğal seçilim işte bu. Git bence.


  • rygard  (07.03.15 17:20:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.