[]

BB krem (kuru ve açık renk ciltler için)

Kuru ve açık renk bir cildim var, bunun için BB krem önerisi var mı? Tercihen türkiye'de satılan bir marka.




 
Ben şu an Garnier'inkini kullanıyorum. Cilt tipimiz ayni değil ama ben de açık tenliyim. Fena değil bence. Ufak kusurları kapatıyor ama belirgin bir sivilcen varsa mesela yüzünde pek başarılı değil. Nivea da kullanmışlığım var ama hiç tavsiye etmem. Düzgün yayamıyorsun yüzüne, memnun kalmadın yani. Elimde iki tane se Kore markası BB krem var henüz kullanmadım ama Misha Türkiye'de satılıyor. Ben de netten araştırarak Kore'den sipariş etmiştim. Genelde herkes memnun. Yalnız sadece internet satışı var bildiğim kadarıyla Türkiye'de ve fiyat biraz tuzlu :)


  • KelebeK  (06.03.15 15:27:03) 
Nivea bende de var hiç memnun kalmadım, aynı şekilde loreal'inki de kötü. İkisin de suratımda topak topak kalıyor. Nivea'nınkini özellikle "Moisturizer" diye almıştım yani. İnternette neler neler görüyorum cildi benden kötü olan insanlar BB krem kullanıp mükemmel hale getiriyorlar, bi de BB krem'in iyileştirici etkisi var o yüzden kullanıyorum, fondöten fazla kullanmadım.

Missha'nın Vita'sı iyiymiş kuru ciltler için ama şu an stokta yokmuş anladığım kadarıyla. Buraya soru sormadan önce bakmıştım çünkü çevremde birçok Missha kullanıcısı var.
  • Beilschmidt  (06.03.15 15:39:52) 
Bi de benim cilt rengim bayaaağı açık. En açık renk kreminizi verin diyorum, verdikleri krem yine koyu geliyor suratıma. Doğallığı tercih ediyorum, cilt tonumu değiştirmek istemiyorum. Suratımdaki kırmızılıkları kapatsa yeterli (egzamam var, suratımda değil saç cildimde ama suratım çok kolay tahriş oluyor)


  • Beilschmidt  (06.03.15 15:41:41) 
Bir sürü marka denedim, denediklerim içinde en çok Garnier bana uygun çıktı, cildim karma, ama kuru kısımlar fazla kuru. Garnier bu kuru kısımları kurutmuyor, yani pul pul görünmüyor. Diğer markalarda bu sıkıntı oldu, hemen kurudu cildim. Kapatıcılığı çok fazla yok ama eğer lekelerin filan çok değilse bunu bir dene.


  • elikası  (06.03.15 15:49:32) 
Bende bir de Skin Food diye bir Kore markası var yine. Keşke Türkiye'de satılsa, sloganı "cildinizin yiyebileceği her şey" yani sağlıklı ürünler yapıyorlar. Bitki, sebze, meyve, hatta yumurtadan bile yapılan ürünleri var :) Benim de cildim hassas seninki gibi o nedenle eşim Kore'ye gittiğinde aldırmıştım. Mesela Garnier bildiğin alkol kokuyor ama bunun çok hoş bir kokusu var. Keşke burada da satılsa denemeni isterdim...


  • KelebeK  (06.03.15 15:58:17) 
Herkese teşekkürler. Garnier tavsiyesi çok aldım önceden de, deneyelim bakalım.


  • Beilschmidt  (06.03.15 16:05:20) 
garnier çok kötü, yüzümde kalıp yağ varmış gibi hissettiriyor.
yves rocher en iyisi bence. missha yı da denedim, yüzümü sararttı resmen.

  • mesgul ve huzursuz  (06.03.15 19:18:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.