[]

bir şey alamamak, kararsız olmak

çok rahatsız olmaya başladım bu durumumdan. bir şey alırken bilen insanlara danışmak iyi hoş ama ben çok kararsız bir tipim. yani bir şeyi alma süreci 1 ay öncesinden başlıyor. sürekli araştırıyorum. almışken iyisi olsun diyorum ama karar veremiyorum.

siz nasıl aşıyorusunuz bu durumu?

mesela bi ayakkabı alcam diyelim. iyi bir şey olsun diyorum. bakıyorum başka biri başka bişi söyleyince onu araştırıyorum filan. sürekli bi döngü var.

 
aynı sıkıntı bende de vardı biraz ama aştım artık.

ölümlü dünyada eşyaya çok fazla mana yüklemenin bir anlamı yok. al gitsin hangisi hoşuna gidiyorsa.

ayrıca en kötü karar kararsızlıktan iyidir lafını da unutma.
  • emcekare olmadi einstein olsun bari  (06.03.15 14:40:49) 
lan ne güzel paranız cebinizde kalıyo işte.


  • aeroflot  (06.03.15 15:02:16) 
araştırıyorum bu sırada para biriktirmeye devam edip gidip en iyisini alıyorum. yoksa içinden çıkamıyorum ben de


  • argent dawn  (06.03.15 15:17:55) 
sonunda bu kadar param yok en iyisi almayayımla biter o. senelerdir bu durumdan muzdaribim. böylece param varken hiçbir şey de alamadım, şu anda param yok ve yine hiçbir şey alamıyorum ooh oh :))


  • çaykovski  (06.03.15 15:22:15) 
Başta bir sürü şey beğeniyorum sonra dur lan çok oldu biraz eleme yapayım dediğim an sıçtım demektir. Sırayla hepsi değersiz basit geliyor hepsinden vazgeçiyorum bir şey almadan mal gibi kalıyorum sonra artık mecbur kalınca bir tane alıp öfff bunu almasaydım diye triplere giriyorum.


  • apartman teyze  (06.03.15 15:29:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.