[]

şunu çevirebilir misiniz beynim yandı da?

In this paper we report an HPLC method, with fluorescence
detection, for analysis of PAH in edible oils and solid
food products using a simple HPLC gradient pump for the
sample loading to DACC column and clean-up that was connected
on-line to an HPLC with fluorescence detector.

 
bu makalede biz, yenilebilir yağlar ve katı yiyecek maddelerindeki PAH'ın analizi için florasan detection'a sahip bir HPLC metodu bildiriyoruz . bu metotta DACC column'una örnek yüklemesi/aktarımı ve DACC column'un temizliği/clean-up için basit bir HPLC gradient pompası kullanılıyor. bu DACC column parçası da hat-üzerindeki bir florasan dedektörüne bağlı durumda.

(yazar cihazın kaba tasarımını anlatmaya çalışırken işleri baya bi karıştırmış, ben de şuradan yardım aldım:
en.wikipedia.org )

(özellikle clean-up kısmını çevirirken wikipedia makalesindeki ""RP-HPLC columns should be flushed with clean solvent after use to remove residual acids or buffers, and stored in an appropriate composition of solvent."" cümlesini referans aldım)
  • le beaute du temps  (06.03.15 20:43:23 ~ 20:47:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.