[]

İş yerinde piskopatlarla beraber mi çalışıyorum yoksa bana mı öyle geliyor?

Sizin işyerinde durumlar nasıl? şimdi koltuğuma oturdum öğle molası nasıl geçti diye. kafam zonkluyor resmen. sabahtan beri bana gelen tiplerden bazılarını paylaşacağım. bunlar normal tipler mi yoksa ben de mi bir problem var, tatile mi çıkmalıyım? yani öğle molası bir elimde kahvemi yudumlarken diğer elimle tlefonu kurcalıyorum. yanıma insanlar geliyor, selam vermeden direkt konuya giriyorlar ve öyle gidiyorlar. bu sırada benim ağzımdan tek bir kelime çıkmıyor.

Eski çalıştığım yerde cuma namazına gitiğimde ya beraber gitiğimiz birisi olurdu yada işyerine döndüğümde Allah kabul etsin diyen birileri. Burda cuma namazı dönüşünde yanıma gelen kızın sorduğu;

Erkaaaan ya üst dudağı ince olan insanlar sana da itici geliyor mu, hiç sevmiyorum üst dudağı ince insanları bak ben makyaj çizgisini yukarıdan alıyorum dudağım daha kalın gözükmemiş mi erkancım.

Erkan satın alma müdürlüğüne gidecek imza defteri nerede, çıldıracağım ayyy en son sen imzalamıştın. nerede bu. (15 dakika sonra karşılaşılır, erkan abicim kusura bakma demin yüksek sesle çıkıştım sana biliorsun biz kadınların özel günleri var,daha önceden de söylemiştim sana bunu.her ay bugünlerde regl oluyorum, çok sinirliyim, defteride buldum.kusura bakma yaa)

Erkan bey ben karımı çok seviyorum ve sporuma, uykuma dikkat ediyorum, bu yaşta enerji dolu hissediyorum, işimide çok seviyorum ve işimde de çok canlı görünüyorum değil mi. Ama sen bu yaşta salmışsın kendini, birde bekar adamsın. işini seven adam daha canlı görünür, karısını seven adam hayatı daha sever.(bu adam ve karısında birşey var galiba, geçende de gelip ben karımı ve işimi çok seviyorum, işe gelirken hergün traşımı oluyorum, iş çıkışı eve giderkende karımı sevdiğim içinde akşam traşımı oluyorum ama sen işini sevmiyorsun galiba gibisinden birşeyler söylemişi. neyse görcez bakalım sıkıntısını)

Erkan pazar günü maçı nerde izlicen. Olum sana dün şu kızın telefon numarasını nasıl alırım aklına birşeyler geliyor mu demiştim ya, sende whatsapp'ı olup olmadığını sor demiştin. Sordum beni eklemek mi itiyorsun dedi telefon numarasını verdi yaa. inanamıyorum, dur bakalım whatsapp'durum güncellemsine sevgilisi var mı. kızın telefonunu aldığıma inanamıyorum. ben bunu devamlı arar nasılsın falan der bağlarım keh keh. dur mesai başlamadn ne yemiş diye soryım whatsapp dan. Aaa ama bana whatsappını veririken kızın whatsappla birisiyle yazışsırken kalpli çicekli böcekli smileyliler attığını gördüm, sevgilisi mi var acaba ya. sence birisine kalp atmak ne anlama geliyor erkan?

Erkan sen pazar günü kendimi eve kapatcam adriana lima bile gelse dese ki; erkan bütün günü seninle geçirmek istiyorum, pazar günü berber çıkalım dese onu kapı dışarı ederim demiştin, kimse beni pazargünü dışarı çıkaramaz demiştin ya.2 saattir bunu düşünüorum bir erkek neden adriana lima gelse bile dışarı çıkmaz. bir maç bu kadar mı önemli olur ya. alt tarafı bir futbol topu.

 
Her profilden gelen hastaya laf anlatmaya çalıştığımı düşünürsek keep calm. Arıza tipler her yerde çünkü


  • arya yada vera  (06.03.15 13:19:31) 
o traş muhabbetini yapan adamı anlatmıştın, hatırlıyorum. o bi acayip bak.
bi de vatsap muhabbeti yapan delüğanlıya güldüm, allah o kızın yardımcısı olsun.

onların dışında diğerleri bana çok absürd gelmedi dicem ama? kadınların belli bir samimiyet sınırı dahilinde konuşmaması sanırım seni rahatsız etmiş. gene de zararsızlar bence, daha ne manyaklar var ohooo keşke benim çalışma arkadaşlarım böyle olsa :) tatillik bir durum yok bence, muhabbetini sevmediklerini baştan savma dinle, onlar mesajı alır zaten.

bi de adriana lima yani, ben bile hatun halimle oturur bi düşünürüm yahu asjdhklş
  • a gun and a pack of sandwiches and nothing  (06.03.15 13:27:26) 
ilk kisi seni gey zannediyor, müdür zaten bi acayip, 4. abazan ve beşincinin gey olma ihtimali var seni yokluyor.


  • kuzey li  (06.03.15 13:32:29) 
sıkıcı bir işse demek. Ofis sandalyeleriyle yarış yapın.


  • rygard  (06.03.15 13:56:35) 
Abicim kusura bakma da sizin iş yeri fazla şapşirik.
Resmi konuşanlar, abi diyenler, Erkaaaaan diyenler vs.vs.vs.
Yok her iş yerinde var arıza problemli tipler ama sizin orası karnaval gibi geldi bana. :)
Neyse yani kolay gelsin sana diyorum, işin zor.
Not: Ben kendi adıma mevcut 20-25 beyaz yaka arasında sadece 2 tip ile oldukça mesafeliyim onlar da bu şekil garip olduğu için, diğer herkesle gayet iyidir ilişkilerim, davranışlarım ve tutumum. En azından belli bir istikrarı var yani.
Saygılar.
Not: Sen garip değilsin ama bu garip tiplerden bunalmışsın epey. Tatil iyi gelebilir.
  • gece lampulu  (06.03.15 14:19:41 ~ 14:23:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.