[]

ekşi duyuru troll uçurma butonu

şöyle bi şey eklese compu kardeşimiz iyi olmaz mı? hakkında kısmında troll müdür kısmı olacak 100 oylamaya ulaştığında 80'in üzerinde evet trolldür kendisi seçilmişse modun onayına sunulacak ve onay gelirse akabinde uçurulacak. nasıl olur sizce?

uzun uzuun hikayeler anlatıyorlar gerçek sanıp biz de problemlerine yardımcı olmaya çalışıyoruz, vakit harcıyoruz. birileri biraz üstüne gidince troll olduğu ortaya çıkıyor cevaplarından ya da ileride illâ belli ediyorlar kendilerini üsluplarından.

edit: galiba compu bu aralar çok yoğun. bu sistemlerden hiç anlamasam bile çok kompleks bir şey olduğunu sanmıyorum gönüllü olarak yardım teklif edebilecek yok mudur?

 
iyi de suistimal edilebilecek bişey bu. herkes birbirine gıcık yani.


  • elorelia  (06.03.15 01:14:50) 
o yüzden %80 oy gerekiyor ve mod incelemesine sunuluyor zaten.

Her 100 kişiden 80'ini rahatsız ediyosa zaten suistimallik durumu kalmamıştır. mod onay gerekmesi suistimâli de önleyecektir.
  • oddyseus  (06.03.15 01:15:23 ~ 01:16:53) 
e şimdi bu duyurudan dolayı 100 tane troll tıklasa o butona sen uçsan adaletli olur mu?


  • yeni dunya duzeni  (06.03.15 01:22:54) 
o tip metodları yıllar önce nefret söylemi grubunda, sözlük için denedik ve gözlemledik sonuçlarını.


  • rygard  (06.03.15 01:24:46) 
yeni dunya duzeni, kusura bakmayın ama bunu anlamanın neresi zor? mod onayı diyorum arkadaşım mod onayı. 100 oyunu doldurmuşlara modlar genel bi göz atacak kendileri karar veren taraf olacak yine. bu sadece onlara sunmak gibi bir şey. onlar zaten isterse direk uçurabiliyorlar. biz sadece gözlerine sokmuş olacağız. karar yine onlara ait anlaması zor değil.


  • oddyseus  (06.03.15 01:26:01) 
trolleri ucurmanın işe yaradığını düşünmüyorum adamın elli tane hesabı birini uçursan ötekinden geliyor. sayelerinde lösev bir hastahane daha yapacak.

edit: ayrıca ben trollerin uçmasından yana değilim bir süre sonra kim trol kim değil anlaşılıyor. insanlar ona göre cevap veriyor. mesela biri var her gün saçma sapan bir olayla geliyor aşk, yaralama, aldatma ne arasan var hikayesinde intihar ediyorum dese hangi yöntemi deneyeceksin, şu daha acısız der geçerim ama aynı kişi uçurulsa ve yeni nick'iyle bunu yazsa bir şekilde ulaşılmasını ister üzülürüm.
  • kuzey li  (06.03.15 01:31:03 ~ 01:40:27) 
onun yerine oylansa duyurular, adam trolleniyorsa duyurulari negatif alir.


  • compumaster  (06.03.15 04:42:25) 
troll diye birini uçurmak pek de adil değil. kararını kim verecek troll olup olmadığını. net bilgi olabilir mi? asla olamaz. dolayısıyla sistem değişene kadar(compu siteyi baştan yaratana kadar) idare edilecek. sonraki planları zaten belli gibi kendisinin hep belirtiyor düşüncelerini bu konudaki. biraz da bilinçli olmak, troll'leri beslememek lazım açıkçası.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (06.03.15 05:40:54 ~ 05:41:38) 
güzel fikir fakat uçurmayalım troller de özünde iyi insan asdfasd (+hit count azalır)

meselam 5 tane renk olsun ve bu aralıklara tekabül eden senin önerdiğin gibi yapılacak trollük oylamasına göre duyurunun başında o renkte bir işaretcik olsun, duyuruyu açanın rengini bilek. troll turnusolu...

kırmızı: %100 - %80 troll
turuncu: %80 - %60 troll
sarı: %60 - %40 troll
yeşil: %40 - %20 troll
mavi: %20 - %0 troll
  • groovettyn  (06.03.15 11:25:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.