[]

Sigortanın brüt maaş üzerinden yatmasının ne gibi avantajları vardır ?

Sigortanın brüt maaş üzerinden yatmasının ne gibi avantajları vardır ?

Emeklilik hayal olduğu için yüksek emekli aylığından bahsetmiyorum. Kredi çekerken daha fazla kredi verilebilitesi varmıdır


 
evet.


  • bryan fury  (06.03.15 00:41:49) 
soruyu tam olarak anlayamadım. sigorta zaten brüt maaş üzerinden yatar. başka türlü yatmaz ki? biraz açarsanız yardımcı olayım.


  • kibritsuyu  (06.03.15 10:35:51) 
Asgari ücret üzerinden yatanlarda var.


  • ugrcn  (06.03.15 11:50:53) 
ha "gerçek" maaş üzerinden yatmayı kast ediyorsunuz. zira asgari ücretin de brütü üzerinden yatar, aldığınız gerçek maaşın da brütü üzerinden yatar.

emekli maaşı dışında kredi çekerken daha fazla kazanıyor gözüktüğünüz için daha fazla kredi verilmesi olasıdır.
  • kibritsuyu  (06.03.15 15:24:11 ~ 25.10.15 06:16:43) 
kayıtlı gelirin daha yüksek daha çok gelir vergisi verirsin (senin yerine şirket veriyor bunu)

kredi gibi şeylerde kolaylık oluyor gelirin yüksek gözüktüğü için

emekli maaşın artıyor
  • argent dawn  (26.04.17 09:20:31) 
brütten yatmasının bi esprisi yok. asıl maaşınız net ücret olursa 3.-4.aydan sonra brütünüz arttıkça artar. yıl sonunda iyice coşar :) net ücret iyidir.


  • kakao  (26.04.17 10:06:56) 
kimse de dememiş aldığın maaş aslında o'dur diye.

benim bildiğim kadarıyla; eğer sözleşmende ilginç bir madde yoksa -ki ben hiç denk gelmedim sigortanın yattığı değeri talep edebiliyorsun herhangi bir problem anında. ya da asla bulamayacağın 2 şahit araman gerekiyor.(asla kelimesinde abartı kullandım)

bankadan kredi çekeceğin zaman, aldığınız ücret diye götürdüğün resmi evrakta da o meblağ yazıyor. yani brütün üzerinden netine ulaşıp kredi kullanılabilirliğini belirliyorlar.

benim mesleğimde ücretler genelde düşük gösterilir. ve bu sebeple de istediği kredi miktarlarını çekemeyen 3 tane arkadaşım var. maaşının belirli katlarıyla ihtiyaç kredisi kullanabiliyormuşsun sanırım(çok bilmiyorum) o yüzden de banka asla kabul etmiyor ve vermiyormuş.

villada oturan arkadaşım alamadı. bence yuh artık noktası buydu.
  • mete kudur  (26.04.17 10:15:29 ~ 10:16:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.