[]

gece kitap okumak ama nasıl?

bu olay için belirlediğim dört adet alet var. hangisi alınır?

1- yanları ışıklı gözlük. arkadaşın söylediğine göre ışığı göze vurup rahatsız ediyormuş.
urun.gittigidiyor.com

2- kitap okuma ayracı. bunu da arkadaş söyledi ama hantal bir şeymiş gibi geldi bana.
urun.gittigidiyor.com

3- boyna asılan bir lamba.
urun.gittigidiyor.com

4- kıskaçlı lamba. bu da işi zorlaştıracak sanki?
urun.gittigidiyor.com

edit: kindle'ı da yazayım ve şimdilik bir seçenek olmadığını söyleyeyim dedim ama unutmuşum. onun biraz daha zamanı var. geçici bir şey arıyorum.

 
kindle


  • mrvengeance  (05.03.15 22:22:30) 
evet efenim kindle +1

otobüs kindle

ev kindle

gece kindle tuvalet kindle.

her yerde kindle.
  • oddyseus  (05.03.15 22:24:11) 
Belli ki 10-20 lira bütçe ayırmış arkadaş ilk aklınıza geleni söylemeyin. 4 numara ideal. Gözlük işi ve ayraç hantal.öbürünü yatarken kullanmak zor. 4 numarayı al, güzel açı ver, uykun gelince kapatır yatarsın.


  • orhan tv  (05.03.15 22:27:00) 
4 numara en mantıklısı olarak geliyor, hatta alacaktım d&r da gördüm 30 lira mıydı neydi almadım.
masa lambasının minyatürü gibi bence iyidir.

  • urasil  (05.03.15 22:37:46) 
bende kitap okuma ayraci vardi, sorun olmaz diye almistim ama heyecanla okurken surekli yer degistirmesi baya sorunlu oluyordu. gozluk biraz rahatsiz edici olabilir. boyna asilan lamba da pek ergonomik degil bence. bu 4 secenek icinde kiskacli lamba en uygun olani. guzelce yerlestirdiniz mi rahat rahat okuma yapabilirsiniz.


  • fraise  (05.03.15 22:39:13 ~ 22:39:34) 
fakirliğin luzumu yok kindle al.


  • mrthany  (05.03.15 22:42:47) 
kıskaçlı lambayı kullanıyorum oldukça memnunum. insan hemen alışıo.


  • abyuksuet  (06.03.15 02:16:43) 
telefon ışığını duvara vurdur. okuma yapmak için gerekli aydınlığı sağlar.


  • edgenabby  (06.03.15 02:57:29) 
Valla 4 numero gibi bir kıskaçlı lamba var bende, neredeyse 7-8 yıldır kullanıyorum. Gayet güzel, yani alışırsın. 6 tane küçük pili var.


  • gece lampulu  (06.03.15 07:09:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.