[]

gezi parkı eylemiyle ilgili bir görüntü

sözlükteki başlıkta paylaşılan halime kökçe'nin yazısında şöyle bir cümle var.

'' Bir alışveriş merkezindeki kafede yemeğini yerken Gezici güruhun eylemine iştirak etmediği için alkışlarla, yuhalamalarla, kalk kalk çığlıklarıyla yemeği zehir edilen adamın görüntüsü youtube’da duruyor. ''

böyle bir olay var mı gerçekten? yoksa bu da mı abartı. linkini verebilecek olan var mı?

 
buldum kardesim, şurada

www.youtube.com
  • jaygatsby  (05.03.15 21:17:33) 
Cuma günü açıklayacaklarmış :)


  • sevgikusunkanadinda  (05.03.15 21:20:01) 
Var böyle birşey, Kanyon'da oldu:

www.youtube.com
  • Lethe  (05.03.15 21:25:48) 
evet içlerinde bu yaptığımız yanlış diyenler olsa da bir taciz var..olayı tam bilemiyoruz tabi. bu arkadaşı ayağa kaldırıp ne yapacaklar acaba? sonuçta adam yemek yiyor sadece siz gidin eyleminizi yapın işte..böyle görüntüler yüzünden haklı talepler değersizleştiriliyor pusuda bekleyenler tarafından.


  • jepa  (05.03.15 21:47:52) 
şimdi sen napıyosun? kanyon'daki olayı gösterip kabataş yalanını mı meşrulaştırmaya çalışıyosun? yaa evet böyle görüntüler var ne demek yahu. saf gibi sorup sinsice cevapta algı yönetimi yapıyo. maaşlı ak troll duyurusu. moderasyon buna bi şey yapsın.


  • snape i başından beri tanırım  (05.03.15 23:17:12) 
salaklara bak ya :) şu videodakiler devrim yapabilir mi allah aşkına :) bir avuç feminist


  • dafuq  (05.03.15 23:22:23) 
şimdi o "güruh" kelimesi başlı başına hakaret zaten. yani bu cümleyi kuran biri de şovunu yaptığı gibi bir "melek" değil. zaten akp'li biri ne kadar iyi olabilir ki?

konuya gelirsek yanılmıyorsam gezi eylemlerinde, polis saldırısından kaçan protestocuları dükkana almayan ya da saldıran bir yerin boykot edildiği dönemde, o yerin bir şubesinde olan kişiyi protesto etme olayıydı. tabii hareketi onayladığımı söyleyemem.
  • nawar  (05.03.15 23:23:41) 
@nawar

o kadının ve benzerlerinin hakaretlerini konuşmaya gerek yok..zaten her çıktıkları programda rezil oluyorlar. ama işte böyle bir fırsat eline geçince de milyonlarca insanın katıldığı bir eylemde filanca yerde şöyle bir olay oldu diye bunların hepsi tacizci damgasını vurabiliyor.

@snape i başından beri tanırım

seninle hiç uğraşamıyacağım üzgünüm..videodakini doğru buluyorsan sana bol tacizler..ne diyeyim.
  • jepa  (06.03.15 00:01:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.