[]

Yazıcı Tavsiyesi?

Duyuru'daki ve internetteki link'leri inceledim; ancak daha güncel bilgilere ihtiyacım var ve bu konulardan hiç anlamyorum.
Haftada 100 sayfalık çıktı ihtiyacım oluyor, ev için alacağım.
- Lazer olacak
- Kablosuz olacak, bilgisayardan komut vererek evin başka bir odasından çıktımı alabileceğim yani.
- Mac OS X uyumlu olacak
- Çok pahalı olmayacak
- (Şart değil) tarayıcı ve fotokopi özelliği olabilir
- Mümkünse renkli de çıkarabilsin

Şimdi anlamadığım şey, tonerli oluyor değil mi bunlar? Toner dolumu ne kadar tutuyor? Astarı yüzünden pahalıya gelmesin.

Çok fazla marka/model var, kafam karışmış durumda. Tonerin pahalı olması da ayrıca endişelendiriyor.
Tavsiyelerinizi beklemekteyim :)

 
www.hepsiburada.com

bende bunun bir alt ya da üst modeli var sanırım, o model satıştan kalkmış herhalde. canon'da toner doluyor mu bilmiyorum ama sıfır toneri 160 tl'ye almıştım. ben memnunum 1 yıl oldu gayet güzel çalışıyor her fonksiyonu. bu modelde var mı bilmiyorum ama bendekinde tepsiyle besleme falan da yapılıyor.

ama bugün de şunlara baktım, www.bitmeyenkartus.com.tr epson'da bu kartuş sistemi entegre geliyor ve 15 bin sayfa çıktı diyorlar, ciddi ciddi düşünmeye başladım.
  • passion rules the game  (05.03.15 17:49:25 ~ 17:49:35) 
@passion rules the game: canon güzelmiş de onun bi yarı fiyatlısı falan anca gelir bana :)


  • black sabahat  (05.03.15 17:52:32) 
hocam hp'nin wi-fi'li modelleri var yanılmıyorsam o fiyat aralığında. tarayıcı ve fotokopi yok yalnız sanırım.


  • passion rules the game  (05.03.15 17:56:27 ~ 17:56:37) 
lazer ve renkli olsun dersen fiyat cok artar, lazer ve siyah beyaz daha uygun secenekler var. renkli ihtiyacin oldugunda disarida cikartirsin.


  • jaygatsby  (05.03.15 18:43:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.