[]

Cumhurbaskani'nin sagligiyla ilgili iddialara inaniyor musunuz ?

Kanser, diski torbasi, alternatif tip vs.. Sozlukte de ara ara gundem oluyor.

İnaniyor musunuz durumunun soylenen kadar ciddi oldugun ? Kensi adima soylemek gerekirse, aciklanmayan bir saglik sorunu olduguna inaniyorum ama soylenenler kadar da ciddi oldufuna inanmiyorum. Bir de hen hicbir saygin muhalif gazeteciden boyle bir sey okumadim ya da bana denk gelmedi bilemedim.

Sizler ne dusunuyosunuz ?

 
Twitter'da takip ettiğim muhalif ama işsiz gazeteciler dışında duymadım... İşte bu nedenle bu haberlere inanıyorum.


  • lcha  (05.03.15 16:33:44) 
Hepimizi gömer.


  • [silinmiş]  (05.03.15 16:37:58) 
kendi ağzıyla söyledi. kolon kanseri vardı.
erken müdaheleyle, bağırsağının bir kısmını aldılar.
başka organlara atlamadı sanırım.
eğer uzun bir miktar aldılarsa sindirim problemleri oluyordur. benzer hastalarda torba kullanildigi oluyormus.

www.youtube.com
  • titiraprap  (05.03.15 16:38:53 ~ 16:43:51) 
ben de çok ciddi olduğunu sanmıyorum ama kontrol altında tuttukları belirtiler olduğunu düşünüyorum. mesela bağırsakta polip teşhis edilmiştir ve kansere dönüşme riski olduğu için önleyici tedaviler uygulanıyordur vb.

basından böyle bir şey duymayı da beklemiyorum zaten. muhalif gazeteciler hangi kaynağa dayanarak böyle bir haber yapacaklar ki?
  • make a wish  (05.03.15 16:42:19) 
canlı gören arkadaşlarım var, yaşlı ve çökmüş gözüktüğünü söylüyorlar.
Bir rahatsızlığı olduğu kesin gibi. Bu rahatsızlık ne kadar ciddi, işte mesele o.

  • dunyanin dans eden sarki soleyen pisligi  (05.03.15 16:43:33) 
yahu bir insanın ölümünden medet umanları anlayamıyorum.

Var veya yok, bel altı vurmayacaksın arkadaşım.

O öyle yapıyorsa sen yapmayacaksın. Sözle lafla iicraatle alt ediceksin.


Ölümünden medet ummak bir insana yakışan şey değil.
  • yatagants  (05.03.15 16:46:50) 
@yatagants
hep aynı geyiği yapıyorsunuz. ölümden medet uman kim?
aksine herkes ölmesin yargılansın diyor.
kanser olduğunu da kendi ağzıyla söylemiş işte.
  • titiraprap  (05.03.15 16:48:47 ~ 16:49:53) 
bir tiranın ölümünden medet umulur. kimse kusura bakmasın.


  • [silinmiş]  (05.03.15 16:53:19) 
Her dakikası ülkeye zarar.


  • [silinmiş]  (05.03.15 16:54:22) 
ölürse üzüleceğimden değil ama ölsün diye dua edecek de değilim. keşke ölmese sürünse hatta.
neyse bi sorunu olduğu kesin ama o 3 aylık ömrü kalmış şeylerini çok salakça buluyorum. adam c.başkanlığı seçimlerinde hergün miting yaptı yavv. hastadır tamam da ölecek halde miting mi yapılır (ha bunda o hırs var, mezarda da miting yapıp eeeeey! der mümkün olsa, o ayrı)
kolon kanseri olan, torbayla yaşayan bizzat kendi halam var, ameliyatı olalı 10 seneden fazla oldu ki sıradan birinden bahsediyoruz, kolon kanseri -genelde- 3 ayda öldüren bir hastalık değil ki. bazı durumlarda tekrar içeri de alabiliyorlar, yerine göre. torbayı kullanmak gerekmiyor.
  • niye ama  (05.03.15 17:17:09) 
inanmıyorum çünkü bu muhabbet 3-4 yıldır var, eğer müdahaleye çok geç kalınsaydı bu süre zarfında mutlaka etkisini gösterirdi. çökmesi yaşlanmasına bir şey diyemem mezun olurken saçları beyazlayan arkadaşlarım vardı, adam 10 yıldır tek ve 3-4 farklı yönden güç kazanmaya çalışıyor, tabi bilal'i de unutmamak lazım.

bu arada yatagants gibi insanlardan da uzaklaşırım, nefret etmem ama ortamda böyle bi tip varsa direk uzaklaşırım, tam erdener abilik biri.
  • drystedb efficacious  (05.03.15 17:19:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.