[]

Instagram blogu açmak

Merhabalar öncelikle :) soruma gelecek olursak benim aktif olarak kullandığım bir instagram hesabım var burada kendi fotoğraflarımı ve kitaplarımın fotoğraflarını paylaşıyorum. Günlük hayattan tanıdığım birçok arkadaşım ekli ve tanımadığım bazı kitap okurlar da ekli durumda. Okuduğum kitapları değişik dizaynlarda fotoğraflamayı ve bunları paylaşmayı seviyorum. Birkaç arkadaşım kişisel hesabımda bu fotoğrafları paylaşmak yerine kitaplarla ilgili bir instagram blogu açıp oradan bu fotoğrafları paylaşmamın daha iyi olacağını söylediler. Sizce ne yapayım? Yani biri her gün ya da 2-3 günde bir kitap fotoğrafı paylaşsa rahatsız olur muydunuz? Kafam karışık aslında bu paylaşımlar için ayrı hesap açmayı da ergence bulmuyor değilim.




 
2-3 günde bir olursa rahatsızlık duymazdım sanırım ben. her gün 1 taneye de tavım.


  • uuth  (05.03.15 15:33:28) 
sadece eğlenmek için yapıyorsan ne gereği var? ama followerım çok olsun, şurasından para kazanayım falan diyorsan ayrıca bir hesap daha güzel görünebilir. ama sadece canın istiyorsa paylaş gitsin, istemeyen takibi bıraksın?


  • freya  (05.03.15 15:40:56) 
kitap eleştirisi gibi içeriği de varsa herkes 4 gün bile bekler bence.

Sırf fotoğrafsa eh işte olur , içini doldurursan beklerler.
  • neferkitty  (05.03.15 15:43:05) 
@neferkitty eğer blog açarsam kitap ve filmi içerik ve yazar açısından da anlatmayı planlıyorum kısa bir özet şeklinde yeni okuyacaklara tavsiyeler de verir nitelikte ama kişisel hesabımda bunu hiç yapmadım.


  • lal u ask  (05.03.15 15:47:39) 
@freya takipçi kasma gibi niyetim hiç olmadı sadece hosuma gidiyor ki kitaplar hayatımın büyük kısmını kaplıyor, hayatımı paylasımca da büyük oranda kendi fotografımdan çok kitaplar yer alıyor :)


  • lal u ask  (05.03.15 15:48:43) 
o zaman kesin beklerler, üzüm ve diğer şeylerde bi hafta bekliyoruz yahu kedi için, kitap için de beklerler :))


  • neferkitty  (05.03.15 15:49:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.