[]

Cuma ve Cumartesi günümü planlayalım mı?

Alamanya'dan kuzenim 4 sene sonra ilk kez İstanbul'a gelecek önümüzdeki hafta. Kız sadece benimle vakit geçirmeye gelmek istiyor 2-3 günlüğüne :/ Ben de böyle durumlarda çok kasılıyorum, çok aşırı memnun etmem lazımmış gibi :( Cuma günü bunun için işe gitmeyeceğim. Cuma & Cumartesi full beraber olalım diye.

Bana plan yapsanıza, nereye götüreyim, ne göstereyim? Öyle turistik gezilerden ziyade daha eğlenceli, keyifli şeyler lazım. Yaşlar 23-24.

Lokasyon olarak Kadıköydeyiz. Yakın yerler olursa iyi olur. Cuma sabahına bi güzel kahvaltı organizasyonu koyucam. Cumartesi akşamı doğumgünüm için yanımıza iki kişi daha ekleyerek rakı, bira vs bi eğlence yapalım diyorum. Geri kalanı içinse hiiiiiçbi fikrim yok, yardım edebilirseniz süper olur.

 
Gerisi uyuyarak ve yolda geçer.


  • sehpa fx350  (05.03.15 15:17:48) 
Ben de gelirim ama içmem

Şaka bir yana kız zaten almanyadan geliyor hani dandik bir yerden gelse kaygılan da normal oraya buraya günlük gittiğin yerlere gitsen bile olur gibi hem seninle vakit geçirmek amacıyla geliyormuş.
  • ssyumusakg  (05.03.15 15:18:09 ~ 15:20:30) 
aynıyız. sanki içime tour guide kaçıyor böyle zamanlarda.

suadiye mirror ve tam karşısındaki otelin terası açık mı bi bakıver.
  • [silinmiş]  (05.03.15 15:19:40) 
Aktiviteden aktiviteye sürüklesem ne olur?

ÖR:

***Cuma***

Sabah bi yerde kahvaltı. Oradan kız kulesine geçiş. Hem tekneyle deniz yolculuğu, hem kültürel aktivite. Orada bi çay/kahve & tatlı faslı. Sonra henüz bilmediğim başka bi aktivite (aklıma karanlıkta diyalog geldi mesela). Akşam da bi yerde yemek, eve dönüş, duş, uyku :p

***Cumartesi***
Yine bi yerde kahvaltı. Sonra belki isterse alışveriş. Sonra yine bi aktivite (misal şu kaçış oyunlarından filan? tavsiye edeceğiniz var mı ayrıca?). Sonra eve gelip hazırlanmaca, sonra doğumgünü kutlaması için bi mekana gitmek. Oradan sonrası nasılsa hallolur.

***Pazar***
Boaaaayyyy.

Nasıl böyle? :D
  • pandispanya  (05.03.15 16:11:11) 
süper olmuş.

hava güzel olursa belki sarıyer ya da tarabya taraflarındaki kahvaltıcılardan birine götürebilirsin.

tarabya'da
www.therapiagarden.com

sarıyer'de
www.meneksebahcesi.com

restoran dersen akşam için;

anadolu yakasında dilruba olabiir.
www.dilruba.com.tr

anadolu yakasında ahmet rasim paşa yalısı - ajia olabilir.
www.ajiahotel.com

avrupa yakasında
raika, zuma, anjelique, cloud7,

avrupa yakasında balık istersen, mavi balık
  • [silinmiş]  (05.03.15 19:26:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.