Giriş
(8)

gümleyen harddisk

vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur
öğlen sorunsuz çalışan dahili hdd akşam pc tarafından esrarengiz bir şekilde görülmemeye başladı. slotları falan değiştirdim yine görmedi. check disk falan da işe yaramadı.disk yönetiminden baktığımda 3,86 gb lık olarak tanımlanmamış, bilinmeyen bir disk gözüküyor. özelliklerine baktığımda benim 2tb
öğlen sorunsuz çalışan dahili hdd akşam pc tarafından esrarengiz bir şekilde görülmemeye başladı. slotları falan değiştirdim yine görmedi. check disk falan da işe yaramadı.

disk yönetiminden baktığımda 3,86 gb lık olarak tanımlanmamış, bilinmeyen bir disk gözüküyor. özelliklerine baktığımda benim 2tb olarak gözükmesi gereken seaget diskim bu. ilk pc i açtığımda hdd den 2-3 sn kadar ses geliyor ve daha sonra ses kesiliyor. sebebini bi türlü anladım.
içinde freelance yaptığım dünya kadar proje var.

içindekilere erişmenin bir yolu var mıdır ?

yahut fiyatları ucuk olmayan daha önce çalıştığınız veri kurtarma firmalarını tavsiye edebilir misiniz ?
0
vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur
(05.03.15)
stellar phoenix
0
mayeskuel
(05.03.15)
bilgisayar diski görmüyor. recovery yapmak için diskin gözükmesi gerekmiyor mu ?
0
🌸vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur
(05.03.15)
kablo bağlantıları yerinden oynamış olabilir. arkasını kurcaladın mı?

söküp başka bir pc'de deneyebilirsin olmazsa.
0
carliston
(05.03.15)
recovery yaparken programlar direkt diski görür. windows ise diskin arayüzünü görür.
0
cetoxim
(05.03.15)
@carliston kurcaladım abi ya. başka makinaya da taktım değişiklik olmadı.

@cetoxim seagate in partition manager diye bişeyini kullanayım dedim, diski algılamadı. başka bi recovary programı deneyebilirim o zaman.
0
🌸vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur
(05.03.15)
r-studio.
0
cetoxim
(05.03.15)
konuyu daha sonra okuyacaklar için yazayım, yazılanlar çözüm olmadı.
0
🌸vodafona kayıtlı böyle bir kullanıcı yoktur
(06.03.15)
o zaman partition table'ı patlamış olabilir. şuraya bi baksana:

www.geekyprojects.com
0
carliston
(07.03.15)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.