[]

Karınla Kasık Arasındaki Bölgede Ağrı

60 yaşındaki annemin karın ve kasığı arasında sol tarafta günlerdir bir ağrı var. Ne olabilir? Ve hastanede hangi bölüme gitmemiz gerek?




 
Fitik gibi duruyor. Genel cerrahiye gidin hic zaman kaybetmeyin baska bolumde oraya gondereceklerdir.


  • badamli  (05.03.15 11:19:19) 
Bana kadin dogum gibi geldi.gecmis olsun.


  • pinking of you  (05.03.15 11:50:19) 
Husursuz bağırsak ya da -mutsuz bağırsak deniyor galiba - olabilir. Hangi bölüme gitmeli bilemedim, dahiliye yönlendirebilir.


  •   (05.03.15 11:58:06) 
böyle durumlarda, yani ağrıyor ama neresi olduğunu bilmiyorsunuz gibi durumlarda spesifik, tek dal üzerine yoğunlaşmış branşlar yerine daha genel branşlara gidin.

kadın doğum gibi geldi denmiş. hocam internette yazılan iki satırla nasıl gibi gelebilir. olay bağırsak ise bunun bağırsak olduğunu veya olmadığını kadın doğum söyleyemez, "benimle ilgili değil" der, boşa gitmiş olursunuz.

dahiliyeye gidin, ne bileyim genel cerrahiye gidin. genel cerrahi yemek borusundan anüse kadar ameliyat ediyor. gastro da zaten genel cerrahinin alt branşı. dahiliye de genel cerrahın ameliyat yapmayanı. gidin, hem anlar, hem yönlendirir bunlar.
  • kibritsuyu  (05.03.15 12:31:56) 
Aile hekimine gideceksiniz, o sevk edecek.


  • fucking machine in my head  (05.03.15 12:38:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.