[]

1 Yıl Sonra İlk Halı Saha Maçı? Önerisi Olan?

ne yaparsam yapayım nefes tıkanacak, maç sırasında ayak bileklerim ve baldırlarım titreyecek, maçtan sonra bacaklarım yanacak, göğsüm daralıp, midem sıkışacak, dalağımı avucumda hissedeceğim ama yine de belki hafifletici yöntemler vardır. limon mu yiyeyim maçtan önce?




 
yorulunca kaleye geç.


  • bacardicola  (04.03.15 23:22:40) 
muz ye, sigara içme.

not: uzman deyılım.
  • zgrydn  (04.03.15 23:22:42) 
gün içinde normal beslen , maçtan 1 buçuk saat önce büyük tabak makarnayı domates sosuyla ye.
makarna olmazsa karbonhidrat oranı yüksek bir yemek ye. gün içinde suyuda eksik etme.

akşamda ya çakılı defans oyna yada forvet.gidip gelirsen kaldıramazsın.
eğer iyi oynarsan zevk alırsın yorulmazsın ,maça iyi başlamaya dikkat et ama ilk 10 dk basıp yorulma
  • zlatanibrahimovic11  (04.03.15 23:26:00) 
iyice ısın öyle başla maça.


  • free bird  (04.03.15 23:32:45) 
Çok koşma, gücünü idareli kullan. Maç içinde anlamazsın yorulduğunu ama maçtan sonraki üç gün tüm kasların ağrır. Gülemezsin bile.

İyice ısın. Yarım saat kaslarını esnet iyice.

Maçtan sonra da sıcak duş+parasetamol, vur kafayı pamuk gibi yat.

Ek olarak zlatan +1

Çakılı defans oyna, hem takımın kazanır, hem de sen cefakar vefakar defans olarak gönülleri fethedersin. :) Kendi yarı sahanı geçme mesela, çok yorulmazsın o zaman.
  • yirmisantim  (05.03.15 00:16:47 ~ 00:19:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.