[]

ne kadar tutar? s3 ekran

bu telefon parça işlerinden hiç anlamam garantisi bitmiş bir s3 telefonum var. bugun yere düşürdüm 1-2 saat sonra ekranda mavi, pembe renkler belirmeye başladı. daha sonra bu renkler neredeyse ekranın tamamını kapladı. ekran camında herhangibi bir kırık çizik yok. hatta dokunmatik filan güzelce çalışıyor. sadece renkler sıkıntı.

yarın bir telefoncuya götürmeyi düşünüyorum tahmini ne kadar tutar? birazcık bilgi sahibi olup en kötü ona göre pazarlık etmek istiyorum.

isteyen olursa telefonun resmini çekebilirim.

 
parçayı kendin sipariş edip, internetten video izleyerek yaparsan ortalama 30-35; telefoncuya götürürsen semte göre 70-100.


  • cetoxim  (04.03.15 21:36:24) 
@cetoxim internette baktım biraz. yok öyle olsada tüm ekran değişir yazmışlar. 250-300 civarı fiyatlar havada uçuşuyordu. onları okuduktan sonra şuan 70-100'e hemen razıyım.

teşekkür ederim.
  • belkider  (04.03.15 21:50:57) 
İstanbul'da mısınız?


  • excespeace  (04.03.15 22:26:36) 
Bir kez yere dusurdugumde ekran degisimini kendi servisi 350 tlye yapti. Disaridaki telefoncular da 370 falan demisti. Hem de bir gun sonra teslim ettiler.

Ha benim ekran tamamen karanlik olmustu, telefon aciliyordu ama ekran gelmiyordu. Distan kirik yoktu ama.

Ayrica ben olsam yine kendi servisine veririm, parca calma durumlari cok oluyor cunku telefoncularda. Daha kotu bir sekilde geri almayin sonra telefonunuzu.
  • yuzır  (04.03.15 22:31:39 ~ 22:32:20) 
samsundayım.

ekran sabah uyandığımda simsiyah olmuştu. telefoncuya gittim anlattım durumu ekran komple değiştirilecek dedi. 300tl civarlarında fiyat söylüyorlar. bir kaç yere sordum hep aynı fiyatı söylediler. kararsız kaldım zaten telefonun 2. eli 450tl.
  • belkider  (05.03.15 19:14:08) 
Ekranin kararacagini ben tahmin etmistim, cunku benimki de once mavili pembeli idi. Eger yeni bir tane alirizm diyorsaniz ve icindeki bilgiler vs umrunuzda degilse, yaptirmayin bence. Samsung s3'lerin coktan omrunun doldugunu düsünüyorum ben. Ya da yaptirdiktan sonra siz de 450 civarina satip uzerine koyup alabilirsiniz baska telefon, hem de bilgilerinizi, fotograflarinizi vs alirsiniz icinden.


  • yuzır  (05.03.15 21:26:44) 
@yuzir ekran pembe olduğu zaman bilgileri aldıydım zaten ne olur ne olmaz diye. telefoncular bu haline 100lira veriyorlar. aynı mantığa geliyor. 2.el s4 mini lere baktım 500-550tl s3 ü yaptıracağıma bunu alırım diye düşünüyorum.fakat 2.el olduğu için pek güvenemiyorum.


  • belkider  (06.03.15 19:22:25) 
Acikcasi s3 deneyimimden sonra benim samsunga hic guvenim kalmadi. S4'ler de cok yeni sayilmaz. Ikinci eli daha da oludur bence. Maksimum 1 yil sonra o da bozulur gibi geliyor bana.

Bir tek iphone'a guvenim kaldi, onu da hic denemedigim icin iphone alin diyemem tabii ama benim cevremde memnun olmayan yok. Verebileceginiz minimum miktari vermek istiyorsaniz, yerinizde olsam iphone 5s' in ikinci elini alirdim ben. Ne bileyim 3 ay kullanilmis falan bulabilirseniz. Arada cikiyor yani oyle. Ama tabii yine daha iyi bilenlere de danisin.
  • yuzır  (06.03.15 19:37:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.