[]

Defacto yönetici yetiştirme programı genel yetenek sınavında ne sorarlar?

Defacto yönetici yetiştirme programı genel yetenek sınavına gireceğim. Sınav hakkında bilgisi olan varmıdır? Ne sorarlar, ne önemlidir gibi bilgilere ihtiyacım var. Birde gitmeden önce takım elbise ve sakal traşı sizce şartmıdır?




 
sınava giderken tıraş olmaya gerek yok. kot pantul ve tişört giy git. sınava gidiyorsun, mülakata değil.

sınavda da X yerine hangi sayı, hangi şekil gelmeli? aşağıdakilerden hangisi diğerlerinden farklıdır? şeklinde sorular sorarlar. hatta büyük ihtimal (sallıyorum) 60 soru 30 dakika gibi yetiştirmesi çooook zor bir süre verirler. sınavda yanlışlar doğruları götürmez.

sınavda mühim olan, en kısa sürede kaç adet doğru cevap verdiğindir.
  • leni 09  (04.03.15 20:05:22) 
Defcto nerde yeri ben de mi basvursam ya


  • alice in tardis  (04.03.15 20:06:40) 
dun arkadasim girdi o sinava antalya'da.Sozel, mantik ve sayisal soruyorlarmis. Herbirinden ayri ayri %70 basari saglanmasi gerekiyormus. Sozel ve mantik yapilasiymis. Resimlinsorular, dizinse siradaki bosluk ne olmalidir gibi seyler. Arkadasim sayisal sorularina bakamamis, o yuzden anlatmamisti ne oldugunu


  • fallopian  (04.03.15 20:30:44) 
Hakkında hiçbir bilgi vermiyorlar sanki mit'e alım yapıyorlar. Yarın göreceğiz bakalım ne olup olmadığını.


  • mayday  (04.03.15 20:35:15) 
Sınav basit. Bikaç yıl önce girmiştim. Fakat işin şartlarını iyi öğren derim. Hatırladığım kadarıyla sana belirli bir süre eğitim veriyorlar ve sözleşme imzalaman gerekiyor. Değişiklik yoksa ki sanmıyorum, sınavdan sonra söylemişlerdi ve ben iki yıl boyunca ayrılamadığın bir sözleşmeyi imzalamayacağım için boş yere gitmiş bulundum. Hem vakit kaybı hem de hayal kırıklığı olabilir. Senin için bunlar sorun değilse sınavı dert etme derim.

Bu arada sınavdan sonra mülakata almışlardı. Sakalına giyimine yine de dikkat et. Sözleşmeyi duyunca mülakata kalmamıştım. Bilemiyorum nasıldır. Yolun açık olsun.
  • comedian  (04.03.15 20:36:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.