[]

Şu anki krizde yatırım aracı

Soru aslında başlıkta, 250 Bin TL civarında bir yatırımı nasıl yönlendirmek en mantıklısı olur? Dolar mı? Gayrimenkul mü yokda arvavut ciğerine mi yatırım yapmak en iyisi?




 
250.000 liralık bir yatırım için ilgili kurumlara, aracılara başvurabilirsiniz.

Burda biri USD demiş mesela, ben de git Şile'den arsa al diyorum. Hangisine güvenip yapacaksınız?
  • tescillimarka  (04.03.15 19:09:19) 
Gayrimenkul bence ama zamanla fazla değer kazanacak yerleri tespit edip oralardan almanız gerekir.


  • innatedesire  (04.03.15 19:19:07) 
Iyi bir arastirmayla, tukenmekte olan gida stoklarina yapabilirsiniz. (Orn: Bugday, Su vb.) Hisse senedi, fon, forex almak yerine parayi bunlara da baglamaniz mumkun.

Ayrica baska bir yontem olarak da yurtdisinda kira getirecek bir daire, ev vb. bir yatirim yapabilirsiniz. Sonuc olarak Dolar guclendigine gore Amerikan Ekonomisi gucleniyor, bir diger yandan ise Birlesik Krallik'ta da ekonomi Avrupa ulkelerinin gosterdigi kirilganliga gore daha guclu.

Umarim ileriki yillarda guzel sonuclar alirsiniz.
  • rabirtdeniro  (04.03.15 19:24:17) 
gayrımenkulun her turlusunden uzak durmalısın suan ıcın.. krız dedıgın sey dalga dalga yayılan ve etkı eden bısey. suan ısın ıdrak kısmındayız , henuz sosyal etkı boyutu baslamadı.. bu en kuvvetlı dalgasıdır. eger gayrımenkul yatırımı yapacaksan bu sosyal dalganın sonunda yapmalısın.


neyse suan ıcın bır yatırım yapacaksan en mantıklısı euro olacaktır. nedenını soyleyeyım euro dolar parıtesı suan ıcın 1.1 , euro tl 2.80.. parite kısa surede 1 lere gidecektır bır ıkı ay ıcınde , ancak bundan sonra tekrar yukselıse gececek bu cok acık.. eger parıte 1.4 cıvaına yol almaya baslarsa 3,75-4 tl cıvarı bır deger ortaya cıkar..

yada bır sure ıcın beklemede kalıp ımkb 30 60000 sevıyelerıne gelırse hısse senedı alımı yapabilirsin..
  • kennym  (04.03.15 19:44:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.