[]

16gb gold renk iphone 6 sıfırı ne kadar eder?

kardeşime işyerinin yılbaşı çekilişinden iphone 6 çıkmıştı. yurtdışından sipariş vermiş getirtmişler, eline yeni ulaştı. kutusu hiç açılmadı, poşetiyle yatıyo evde. satmayı düşünüyo, işyerinden bi arkadaşı 1500tl vereyim demiş ama bu telefonun piyasasını hiç bilmiyoruz. yalnız yurtdışından geldiği için kayıtsız. alan kişinin pasaporta işletip kaydettirmesi lazım. o yüzden fiyatı bu masrafları da düşünüp belirlemeliyiz ama 1500 de az kalırmış gibi geldi bana.

bu telefonu en makul kaça satabiliriz?


 
pasaporta işleme masrafı 100tl
telefonun fiyatı 2300 tl
kutu açılmamışsa rahat 1800-2000 arası vermesi lazım yoksa anlamı kalmaz kendi kullansın.
  • erty_ksk  (04.03.15 13:07:37) 
Valla 1800 mantıklı ama 16 gb olduğu için çoğu kişinin elinde patlamış durumda o model.


  • lcha  (04.03.15 13:16:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.