[]

İngiltere vizesi hk.

Üvey baba tarafın bir sürü akrabası var. Gidip 6 ay kalmak istiyorum yanlarında. Fakat maddi durum pek iyi değil davet mektubu almama rağmen red mi yerim? Maddi durum çok mu önemli? Oradakilerin hepsinin durumları çok iyi ama çakallar maddi durumlarını kötü göstermek için ne bankada para tutuyolar ne de üstlerine bi şey yaptırıyorlar. Onlar da kendilerini sponsor gösterecek resmi finansal yeterlilikleri yok yani.

Ne olur sizce bu durumda?


 
6 ay kalmak için sıkıntı olabilir.


  • basond  (04.03.15 11:37:17) 
Benim tavsiyem akrabanın yanına kalmaya gidiyorum dememeniz. Turistik bir seyahat yapacağınızı belirtebilirsiniz. Vize ve girişte dönüş bileti olayını ne yaparsınız bilemiyorum ama.


  • theserpent  (04.03.15 11:52:14) 
6 ay gerçekten sıkıntı. ayrıca seni buraya bağlayan iş - okul gibi bir şey yoksa da işin yaş. ayrıca sponsorluk kısmında da sorun varsa ret yemeyi garantiliyorsun. bence bir şekilde dil okulu kovala. "akrabaların yanında 6 ay takılcam"dan daha iyi bir bahane.


  • zgrydn  (04.03.15 12:32:21 ~ 12:34:06) 
Turistik seyahat yapacağınızı belirtirseniz 6 aylık vize alamayabilirsiniz.


  • Tutesh  (04.03.15 12:33:18) 
şu yazdıklarını vize memuruna söylersen, potansiyel mülteci gözüyle bakarlar sana.


  • battal gemalmaz  (04.03.15 12:34:38) 
İngiltere vizede sizin ya da aile bireylerinin masraflarınızı karşılayacağınızı kanıtlamak istiyor, ne kadar kalacağınızı da uçuk biletiyle kanıtlamak zorundasınız, burada da açıkça yazıyor: www.gov.uk


  • kaset  (04.03.15 12:42:51) 
6 ay sorun olur demişler ama aile vizesi zaten 6 ay, dönüşte uçak bileti paranızın olacağnı ve orada çalışmadan kalacağınızı kanıtlamak zorundasınız.


  • kaset  (04.03.15 12:45:33) 
dönüş biletini vize başvurusu sırasında almış olma gibi bir durum var baştan alırım dönüş biletini. sıkıntı azalır mı o zaman?


  • oddyseus  (04.03.15 12:48:39) 
kaset +1

ingiltere vizeleri zaten 6 aydan başlıyor. o yüzden genel kanının aksine 6 ay kalacak olman negatif bir yargı oluşturmaz. gidip 2 yıllık vizeye başvurma yalnız, ekşi'de abisini ziyaret edecek biri bu yüzden red yemişti.

potansiyel mülteci gibi gözüktüğünü düşünebilirsin ama bu sonuçta aile ziyareti. başka türlü göstermen mümkün değil zaten.

illaki sponsor göstermen gerekiyor. yani olmazsa olmaz. bir şekilde bulacaksın. bulamazsan gidip orada çalışacağını düşünüyorlar. bu da iyi bir izlenim olmaz. mantıken orada kalacağın zamandaki giderlerini karşılaman lazım.

seni türkiye'ye bağlayan bir iş veya okulun olması avantaj ama olmasa bile vizeyi verebiliyorlar. daha geçen ay 1 yıldır işsiz olan arkadaşımla ingiltere'ye gittik, 1 ay kaldık. çocuk gayet vizeyi aldı. (sponsoru vardı.)
  • hayley williams ile evlenecek genc  (04.03.15 13:12:56 ~ 13:13:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.