[]

bu sitenin modlarina vs soruyorum

Burayi bu kadar obsesyon haline getirip sabah aksam "hmm su da şöyle olmali aslında evet evet" diye 'beyin firtinasi' yapan tiplere karsi bir yaptiriminiz olacak mi?

Eğlenmeyi bilmeyen hesap acmasin bence. Saygilar.


 
yahu duyurunun temel amaci ne zaman eglenmek oldu ben de bunu anlamiyorum arkadas. sozluk de duyuru da ayni sekilde bok oldu, ortalik cop giri/duyuru dolu boyle "tip"ler yuzunden iste. tam olarak su dusunce yuzunden artik sozluge bilgi edinmek icin giremiyoruz.

duyuru'nun olayi cevabini bulamadigimiz sorulara konuda tecrubesi olanlardan cevap almak. bak bunun icin bir de mis gibi kategori olayi var. "teknik" bolumune teknik islerden anlayanlar girip soru cevaplayip insanlari aydinlatabilsin diye.

neden bizde her online ortam bir yerden sonra sadece geyik donen bir yer haline donuyor acaba ben bunu anlamiyorum. bir seyin bokunu cikartmadan duramayacak miyiz biz hic? komiklikler sakalar falan guzel de, bir platformun amaci artik bu sekilde tanimlaniyorsa bir tuhaflik vardir bence bu durumda.
  • mutevazi  (04.03.15 08:11:46) 
Aaa bu benim. Mantığım da mutevazi ile aynı açıkçası. Aynı nedenden dolayı sözlüğe 40 yılda bir girer, debe'lerden tiksinir oldum.


  • aychovsky  (04.03.15 08:14:01) 
komiklikler şakalar, bir bitmedi şu geyik, eğlence goygoyu, tiksindim yemin ediyorum.

sizi 4chan ya da reddit'e alalım damdanakan.
  • devorgilla the gunslinger  (04.03.15 08:19:18) 
Hayatınız goygoy olmuş kalite diplerde sonra ama biz eğlenemiyoruss:(((


  • efrasiyab87  (04.03.15 08:21:08) 
Yahu her şey tamam da duyurunun geleceğini, gidisatini sabahlara kadar tartismaya anlam veremiyorum ben. Eglenmekten kastim civitmak, bokunu cikarmak değil elbette ki su son cümleyi yazmayı zul addediyorum ya. Her seyi bu kadar büyük büyük tartışmaya gerek yok sanki. "Ben orda sunu demedim", "Hayir bak uçuncu paragrafib sekizinci cümlesinde tamamiyla onu demissin".

Ay bilmiyorum. Ben fazla ciddiyetsiz de olabilirim yani. Sabah bi girdim duyurunun geleceği duyurularinda kayboldum.

Gunaydinlaar.
  • damdanakan  (04.03.15 08:21:25 ~ 08:28:22) 
4chan'da bile o kadar özgürlük yok. ne zaman 4chan'da bir konu açsam maksimum 2 dakka sonra siliyor modlar amk ışık hızındalar. bir kere "la modlar niye siliyonuz bi rahat verin" dedim ip ban attılar sadsafsad.


  • newbie.  (04.03.15 08:22:38) 
4chan olsak nesi kötü anlamıyorum


  • kargn  (04.03.15 08:25:13) 
  • ron dennis  (04.03.15 08:25:52) 
trollerden sıkıldık bence, tahammül eşiğimiz düştü ya da bardak doldu, taşmalar baş gösteriyor yavaş yavaş. belki de sel oldu, bent olalım diyoruz, bilemiyorum.

bunu da sen tartışıyorsun şimdi yani bu kadar yazmış konu açmışsın. madem herkesi özgürlüğüne bırakalım, bizi de bırakalım lütfen. kuralsız yer yok, herkes eğlenmesini de biliyor bence burada. sadece o trollükle eğlence arasındaki kalın çizgiyi aşınca artık pek bir çekilmez oluyor gerçekten.
  • loveinaflipbook  (04.03.15 08:29:18) 
gerçektende neden bilgi edinmeyi bir "ciddiyet meselesi" haline getiriyorsunuz ki? Neden bilgi edinmek, kurallar silsilesinden süzülmesi gereken bir edinim sizin için? Hakeza bir çok cevap komikli hikayelerin içinde de olabiliyor pek mümkün ki. Vallahi eminim hepiniz, anti-otoriter, özgürlükçü arkadaşlar falansınız ama kurallar silsilesi olmayınca da içinizi tuhaf bir korku kaplıyor nedense? Neden ortak görüye kendinizi teslim etmekten çekiniyorsunuz? Ne bileyim, tik atmazsın biter mesela. Görmezden gelirsin geçer mesela, cevap yazmazsın yok olur o. ya da ne bileyim (bkz: don't feed the troll) Neden, kural, moderatör, yönetim, hiyerarşi. aklım ermiyor. Geyik yapıyorlarmış, yapsınlar canım kardeşim eğleniyor işte insanlar niye ürküyorsunuz? Anlamıyorum şu darboğaz merakını..

Ciddiyetle yaklaşıyorum konuya;

Gelotophobia: Gülünme, alay edilme korkusu. Devlet erkânı, öğretmen, dinsel önder gibi otorite figürlerinde sıklıkla bulunur. Buna, otoritenin sarsılması korkusu eşlik eder. Böylelikle adli kovuşturma konusu da olur. Bu da bir toplumda vasatlaşmanın, yaratıcılık yönünden yaşanan çölleşmenin önemli nedenlerinden biridir.
  • fucking machine in my head  (04.03.15 08:29:41 ~ 08:47:53) 
obsesyon konusunda haklısın damdanakan, aylar önce verdiğim bir cevabı şimdi ısıtıp böyle böyle demiştin diyen tipler var.

eğlenmek, goy goy demek değil. buraya eğlenmek için girmek kötü bir şey değil. bir şeyler öğrenmek, yardım etmek, zevkli zaman geçirmek de eğlenmektir.
  • [silinmiş]  (04.03.15 08:39:53) 
@sour: uçurulursam arkamdan "niye uçtu? şöyle iyiydi, böyle kötüyüdü. duyuru nereye gidiyor?" minvalli duyurular açıp saatlerce tartışmayın lütfen :) son isteğimdir :)) hayatınıza hiçbi şey olmamış gibi devam edin, bulutlardan size göz kırpıyor olucam ^^


  • damdanakan  (04.03.15 08:40:26) 
@fucking macihine in my head Herkesin sinirlenme ya da tepki verme, ciddiye alma eşiği farklı. Bir kişi bir tane troll gördüğünde "Allah'ım, bu işin sonu nerelere varacak" der, başka bir kişi bunun sayısı çok olduğunda. Benim tepki sınırım iki günde bir "Ne olacak bu duyuru'nun hali" duyurusu açılması oldu. Senin de bir sınırın var, çok çok uç bir örnek vereceğim ama senin için bu sınır birinin porno yayınlamaya başladığı an olabilir. O zaman "Çivisi çıktı artık buranın" diyebilirsin. Sadece eşiklerimiz farklı. Bazılarımız daha rahat, bazılarımız daha katı. Bizim sınırımıza çok uzak olanı anlamlı bulmamamız normal.

Buranın ana amacı "duyurmak", sorulara cevap bulmak ve tabii ki hepimiz gülünecek eğlenilecek şeyler üzerindne yapıyoruz bunu. Kimse TRT ciddiyetinde anlatmıyor veya yardım etmiyor. Ama ki eşik meselesi var.

Böyle şeylerde iki tepki verirsin, birisi uzaklaşıp gitmek, bir diğeri de kalıp "Ne yapabilirim" diye düşünmek. İkisi de birer seçenek, "Ne işim var" deyip gidilebilir de, "Burası için naçizane önerileriniz" nelerdir diye bir süreliğine savaşmaya da çalışabilir. Bunlar da kişiliğimizin parçaları zaten. O şekilde az çok burada kimin nasıl bir insan olduğunu bile anlayabiliyorsun.
  • aychovsky  (04.03.15 08:51:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.