[]

makyaj uzmanlarına

Hanımlar beyler,

ben yurtdışındayım ve yakın zaman da türkiye'ye ziyarete geleceğim. gelirken de birkaç arkadaşıma, bu konulara epeyce ilgi duyan arkadaşlarıma birkaç hediye götüreyim istiyorum, makyaj malzemesi vs. onlara da sordum tabii bu soruyu ama onlar alçak gönüllülükle bana hayır cevabını verdikleri ve ben de bu konudan hiç anlamadığım için sizlere danışmak istedim. buradan kaliteli, türkiye'de kolay bulunmayan, ya da çok pahalı olan, kaliteli, kadınların özellikler ilgi duyduğu hangi ürünleri, hangi markaları hediye olarak alabilirim.

ülke: Almanya.

Teşekkürler şimdiden.

 
nars, mac gibi markalar meşhurdur. bunların makyaj paletlerinden hediye edebilirsiniz.

ruj ve allık hemen hemen her kadının kullandığı makyaj ürünleridir; tek ürün olarak tercih edilebilir.
  • whimsical  (03.03.15 20:38:39) 
kiko, sleek, lush olabilir. Urban decay'in naked paletleri olabilir. Onlar genelde asiri sevilir.

Ama bence de türkiyede bulunmayan urunleri almak daha iyidir.

Littlejack +1329573 ayrica ya, kiskandim :(
  • yuzır  (03.03.15 20:39:11 ~ 21:17:27) 
millette ne arkadaslar var be :'))


  • littlejack  (03.03.15 20:40:24) 
tr de olmayan markalara bakın bence. urban decay veya lorac pro nun paletlerini alırdım ben olsam hiç düşünmeden.


  • theworldismine  (03.03.15 20:41:50 ~ 20:42:06) 
@littlejack, abi ne alakası var gözünü seveyim, kız arkadaşlarımız olmasın mı? :)

bir de daha spesifik örnekler verebilir misiniz, ben olaya çok yabancı olduğumdan çok soyut şeylerden bahsediyormuşsunuz gibi de geliyor olabilir :), neyse şunu al bak bu çok iyidir gibisinden. ben zaten kararsız bir adamım bana bu kadar geniş bir yelpaze sunmayın lütfen. ha tabii bu vereceğiniz cevabı da engellemesin tabii, mümkünse diye diyorum sadece.

@theworldismine ağzına sağlık :)
  • bosver nicki  (03.03.15 20:48:40) 
1.ye naked 1 (urban decay)
2.ye naked 2 (" ")
3.ye lorac pro 1 (lorac)
4.ye lorac pro 2 (" ")

varsa artık 5.ye naked 3 6.ya da too faced chocolate bar:) dahada fazlalarsa
www.sephora.com şu tarz kofreler olabilir benefitten. ama son seçenek olsun bence çünkü benefit tr de satılıyor zaten.
  • theworldismine  (03.03.15 20:58:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.