[]

ÖSS Yerleştirme Sonuçları

bana öss de yerleştirme ile ilgili bilgiler lazım. ama çok geniş olması lazım. mesela şu okula şu kadar kişi yerleşmiş. şu liseden gelmişler. şu bölümden gelmişler. ilk yerleşenin doğum tarihi falan şudur diye bilgi alabileceğim yer var mı ?




 
istihbarat görevlisi degilsen alamazsın, bulamazsın.


  • sakabilmemneyi  (21.08.09 19:40:20) 
bu kadar zor olmamali ya bu bilgileri vermek. incelemek istiyorum kendi okulumu falan.


  • karamuratbenim  (21.08.09 19:41:47) 
yahu herhangi sıradan birine neden versinler bu bilgileri? bir düşün bakalım.


  • sakabilmemneyi  (21.08.09 19:44:50) 
www.dogrutercih.com bu tarz istatistikleri şahane tutuyor.
ya da şu linklerii takip edebilirsiniz ;
1-)osym.gov.tr

2-) osyspuanlari.osym.gov.tr
  • cagkan  (21.08.09 19:50:41) 
www.dogrutercih.com tbikide


  • miss poem  (21.08.09 20:12:55) 
@cagkan tesekkurler. ama daha detaylı yok mu? dogru tercihe baktim da guzel bir site. yalniz okul isimlerini yazmamislar. bir okulda 5 tane isletme ya da kamu falan var. sallamislar gibi. oylece sermisler sanki. okul ismi falan yok.


  • karamuratbenim  (21.08.09 20:30:26) 
tam olarak ne sorduğunu anlamadım aslında karamurat


  • cagkan  (21.08.09 21:06:27) 
@cagkan yani mesela diyorum ki. karadeniz teknik üniversitesinde radyo televizyon bölümü var misal. o bölüme kim hangi bölümden yerleşmiş, yerleşen son kişi ile ilk kişinin öss puani falan. detayli bir bilgi. ajanlıkla bi ilgisi yok yani :D


  • karamuratbenim  (21.08.09 21:14:45) 
ösym liselere her yıl ı yıl ki yerleştirmelerle ilgili istatistik gönderir. kütük gibi bir kitap. ama oldukça geç geldiğini hatırlıyorum. 2. dönem başı gibi gelir sanıyorum. bir önceki yıla şu an ulaşabilirsiniz mesela.


  • yalniz bir opera  (21.08.09 21:22:18) 
beklemek için zamanın varsa.
dogrutercih.com tam dediğin bilgileri veriyor.
ama biraz zaman...
  • cagkan  (21.08.09 21:30:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.