[]

duyurunun muhatabı kişiye burda denk gelmek!!

belki önceden sorulmuştur ama kim arayacak de mi!!
lan şimdi biri gelmiş burda diyor ki bir arkadaşım götünün kıllarını gaz yağıyla yakıyormuş, öbürü spor salonunda gördüğü adama vurulmuş, diğeri oda arkadaşına gıcık oldugundan çayına sıçmış,, daha bi sürü örnek ve de hepsi detaylı, kanıtlı, bariz ögeler içeriyor.. haha işte o çayına sıçtıgınız kıza ya da göt kıllarını yakmasını meşru olarak kabullenemediğiniz arkadaşınıza burda denk geldiniz mi??



 
mühittin beyabi, sen misin? bu soruyu soracağım diyormuşsun diye duydum arkadaşlardan.


  • kulkke  (03.03.15 15:37:20 ~ 15:38:18) 
evde misafir var acayip eğlenceli anlatmak istiyorum duyuruya komikliklerini ama nolur nolmaz? :))
cevap: hiç denk gelmedim.

  • rock n roll  (03.03.15 15:42:25) 
bir arkadaşımın (cidden arkadaşım) erkek arkadaşı buraya kızı sevmediğini falan yazmıştı. çok sonradan o olduğunu farkettik. şimdi evliler.


  • damdanakan  (03.03.15 15:46:53) 
Ya denk gelsek ne olacak ki. Ben bir cemiyette söylemekten çekindiğim şeyleri burada da söylemem, burada söylediğim şeyleri de bir toplulukta savunmaktan çekinmem. Sorun yok.

Ekliyorum: Ben biraz yanlış anlamışım soruyu, denk gelsek hoş olmazdı sanırım. :) Yani bir özelliğinden şikayet ettiğim kişi görse kötü hissederdim mesela.
  • yirmisantim  (03.03.15 15:48:44 ~ 16:18:59) 
dışarıda tanıdığım birisine denk gelmedim ama özel mesajla vs. tanıştığım muhabbet ettiğim birisinin farklı konularda duyurularını/cevaplarını okumak ilginç oluyor.
siyaset konuştuğun adamın göt kıllarını nasıl aldığını öğrenmek falan.

  • corneillus  (03.03.15 15:55:00) 
1.ortaokul arkadaşım
2.lise arkadaşım lisedeki arkadaşın o olduğunu yeni öğrendim,ama öğrenmeden önce baya bi seks hayatını öğrenmiş olmuştum önceden

  • limoncello  (03.03.15 16:14:52) 
@damdanakan, nasil ya? sevmiyorsa neden evlendi ki bir de??


  • pinkpeony  (03.03.15 17:23:29) 
Corneillus+1
Ben de bi ara yazacaktim sonra araya bisey girdi de yazamadim, sonradan arkadaşın da yazar olduğunu ve duyuruyu aktif kullandığını ogrendiydim.

  • bokmuhendisi  (03.03.15 17:30:10) 
nasıl la bu kadar çok insanın oldug yerde nasıl denk gelmez.


  • difdiringi  (03.03.15 21:54:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.