[]

Modem Tavsiyesi - Sorunu da yazdım

Bizim internet zırt pırt kopuyor. Ttnet'i aradım çok kez. Kontrol falan ettiler. Dediler hat değerleriniz çok iyi. Ama böyle 5 10 dakikada (bazen, mesela 3 günde 1 yani değişiyor) 1 koptuğu çok sık oluyor. 1 dk falan. Sonra geliyor tekrar. Babam rahatsız. Gününü genelde okey oynayarak geçirdiğinden bu çok büyük sorun oluyor.

Ttnet teknik personeli sorun büyük ihimalle modemden diyor. Değilse diyorum. Kata gelen hatta olabilir diyor. Ama öncelikleri modem. Biz bir modem alıp bi süre denemek istiyoruz.

Halihazırdaki modemimiz salonda. Onu daha ortaya bi yere taşıyacağız. Ama güçlü sinyale sahip bir modem olmalı da yeni alacağımız.

Soru1: Sinyal gönderim gücü yüksek, kablosuz modem tavsiye eder misiniz? (linki de olabilir, hepsiburada'dan falan)

Soru2: Splitter ile modeme giriyor kablo. E o şimdi kısa yani. Bu modemi evin ortasına taşımak için ne yapmak lazım? Neler almak, nasıl bağlamak lazım?

Soru3: Sizce sorun modemde midir. Boşa zarar etmeyelim. 7 gün cayma hakkı var ya, ona güveniyorum biraz da. Baktık yeni modemde de kopma var, iade ederiz diye düşündüm.


Teşekkürler.

 
bende de bundan 3-4 ay önce çok sık kopma oluyordu. her gün istisnasız en az 20 kere kopuyordu. ttnet modemdendir dedi. inanmadım. 4 kez arıza kaydı bıraktım, call center'la kavgalar ettim vs. sonunda iyi lan alayım bir tane dedim, aldım modemi sorun çözüldü. sahiden de modem bozukmuş. (5-6 yıllık bir airties modeliydi)

vatan'dan şunu aldım. aldığımdan beri bir kere kopma olmadı. kapsamı da iyi, apartmanın önünden bile çekiyor. ev için ideal:

www.vatanbilgisayar.com
  • sir gawain  (03.03.15 13:43:45 ~ 13:46:41) 
kardeş öncelikle modem arayüzündeki hat değerlerinin olduğu kısmın ekran görüntüsünü atar mısın? bakalım sorun hattan mı kaynaklanıyor modemden mi...


  • orient blue  (03.03.15 14:28:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.