[]

Sinemada uyarılmak

Fazla beğenilmeyen ve vizyona bayağı önce girmiş bir filmdesiniz. ARka tarafınızda kimse yok, yanda da 1-2 kişi, hatta ön tarafta da 3-5 kişi var; %70 i çiftzaten. Yani ferah bir ortam. Görse görse ekrana filmin yansıtıldığı yerdekier görebilir anca.

Fİlm arası verilmesine yarım saat civarı var, o sebeple gözleri açmak için sebep yok. Keyifli, karanlık, loş bir hava. O an ne iç güvenlik yasası, ne 20 yıla küresel ısınma sebepli cehennem kuraklığının başlaması, ne Giacometti nin o heykelinin 4 bacaklı kadın mı yoksa sandalyede oturan kadın mı olduğunu sorgulama zihnin üst yüzeynde var.


Böyle bir andayken birinin gelip "Beyfendi, Burası nezih bir sinema salonu, lütfen yapmayın, rica ediyorum." dediği olaylar var mı, mümkün müdür?

Düzenleme - ekleme: Olayda aşk yapmaktan bahsedilmekte. Bir kişi daha var yani.

 
ne yapıyordunuz ki? Telefon ile mi konuştunuz.


  • son sperm  (03.03.15 13:18:22) 
çıkarıp suratına suratına vuruyorsa mümkün.


  • [silinmiş]  (03.03.15 13:34:27) 
sinemada uyarılmayı bırak oral seksle boşalmışlığım bir dolu seans mevcut. hiçbirinde kimse bişey demedi. tabi bunların çoğu ergenlikteydi. şu an mallık olarak görüyorum bu durumu.


  • deadline  (03.03.15 13:35:22) 
ergenlere anlayış gösterilir de sinemada yetişkin, 19-20 yaşına gelmiş birinin böyle rezillikler yaptığını görsem görevliye falan bırakmayıp bizzat kafa göz girişirim. sktirin gidin seksinizi başka yerde yapın, sinema salonu orası. isterse boş olsun. pis herifler. liseli misiniz, eviniz mi yok da sinemada yiyişiyosunuz? sinemaya gideceğinize sevişecek ev tutun o zaman. sen tutkulu aşığı oynayacaksın diye millet film izlemeye gidip otuzbir çeken ya da sevişen birilerini görmek zorunda değil.

şimdi "ama bu bir sevgi eylemi... sevgisizsiniz..." diyen mallar gelir. annenizi sinemada sevsinler o zaman, sevgi eylemi bu çünkü. sinemalarda falan sevişmeliyiz hep.
  • der meister  (03.03.15 13:45:21) 
en son gittiğim filmde iki yanda oturan kadının telefon ışığı beni çileden çıkarmıştı. ne halt yersen ye yeter ki etrafındakileri rahatsız etme.


  • yue  (03.03.15 14:26:37) 
tamam da ne yapıyordun ben onu anlamadım.
mastürbasyon mu?

  • straples  (03.03.15 14:35:29) 
nerde ve ne şekilde olursa olsun başkasını rahatsız etme hakkınız bulunmamaktadır ki hele sinemada. bu kadar bencil olmayın. oraya insanlar keyifle film izlemek için geliyor sizin partnerinizle neler yaptığınızı hissetmek için değil.


  • evrimini tamamlamis hamambocegi  (03.03.15 15:19:55) 
uyarı şeklinden yola çıkarsak ortada mastürbasyon ya da seks olmadığını düşünüyorum. film de kod adı k.o.z sanırım. ne yaptın? duvara mı işiyordun?


  • nawar  (03.03.15 15:26:45) 
off çok entelsin kız olsam kesin yani...


  • tescillimarka  (03.03.15 15:29:43) 
Off igrenc koktu burasi...
Baskalarini rahatsiz etme ne yapiyorsan yap. Adam gibi film izlemeye gidenler var orada, keyiflerinin ortasina etme mumkunse.

  • pinkpeony  (03.03.15 17:29:11) 
ben son cumleye kadar masturbasyondan bahsediyosun sandim ya. sinemada yapmayin sole seyler. sevgilinle baska yerde "ask yap" biraz ozeliniz olsun


  • guldum gectim genceciktim  (03.03.15 20:33:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.