[]

beş kardeş nasıl?

onur ünlü dizisi diye izleyeyim dedim ama ilk bölümü açtım tam 2,5 saat. ikinci bölüm 2 saat. kapadım sonra üşendim.

bu nedir arkadaş ya 2,5 saat dizi bölümü mü olur. o süreyle 4 bölüm yabancı dizi, 8 bölüm sitcom izlenir.

her neyse nasıl iyi mi bari o kadar vakit harcamaya değer mi? 2,5 saat nedir ya yuh be.

 
fragmanlardan dedim güzel bir diziye benziyor sonra izledim ilk bölümü, pek beğenmedim. sarmadı beni.


  • redeath  (03.03.15 06:55:41) 
Guzel dizi, ben eğlenerek izliyorum da bu zaman konusunu insanlar neden bu kadar abartti, anlamıyorum. Adamlar keyiflerinden 2.5 saat dizi çekmiyor, kanallarin yayin politikası böyle; onlar da el mahkum cekiyor. Sanki ilk kez 2 saat dizi cekiliyormus gibi tepki vermeye gerek yok ki.

Biz bu yüzden yayin saatinde televizyondan izliyoruz. Bir yandan da baska islerimiz varsa hallediyoruz.
  • fraise  (03.03.15 06:58:49) 
Şimdiye kadar izlediğim en güzel yerli dizi desem olur. Ya da en iyilerin arasında diyeyim.
Her yönden doyurucu.
Akşam gülmekten karnıma ağrılar girdi. Repliklerin altı dolu, tempo güzel, müzikler güzel. Sımsıcak, nefis bir yapım. Umarım hep böyle gider diye diye izledim. Ki önceki yapımlarına bakarsak böyle gidecektir.
  • hayat aklini konusacak bir filozof uret  (03.03.15 07:08:17 ~ 07:11:31) 
Dün izledim ilk defa beğendim ben de.


  • kirk karaktere sigmayacak adam  (03.03.15 07:53:17) 
gayet güzel dizi ama dediğin gibi 2.5 saat çok uzun. dizinin yarısında ne kadar güzel olsa da sıkılıp başka şeyler izlemeye ya da internette dolaşmaya başlıyorum.

bütün dizi ekibi de muhakkak rahatsızdır konudan ama belli ki kanal böyle istemiş.
  • teritori  (03.03.15 07:54:14) 
biraz izledim daraldım orada kalan süreyi hala 2 saatten fazla gördükçe. yok abi türk dizileri kısalmadıkça izlenmez. onur ünlünün yaptığı işleri çok sevdiğim için denemek istedim ama 2-3 saat bir bölüme veremem kendimi.

o kadar tepki gösterdiler dizilerin uzunluğu için kısalacağına daha da uzuyorlar git gide bu nedir ya. en son 1,5 saatti bunların ortalaması ona çok uzun diyorduk şimdi 3 saate çıkarmışlar ahahah. 2 sene sonra da 5 saatlik dizi görürsem şaşırmam artık.
  • disfori  (03.03.15 12:39:59 ~ 12:43:12) 
ilk bölümle dizi değerlendirilmez a dostlar, dizi bence çoh hoş o imam karakteriyle aralardaki ince ince giydirmeler falan gerçekten güzel, sonra mecnunun dedesi şimdi osman amca o karakter için diyordum bir yerde bu karakteri patlatıcaklar yine, dün akşam gördüm o sinyali ganyan oynama muhabbeti ve tutan ganyan bence onun işi ;)


  • gündüz m  (03.03.15 13:11:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.