[]

Greyfurt sevenler normal mi?

o tat ne öyle? var mı bir hilesi?




 
ben çok seviyorum yahu

hilelik bir durum yok. rengi harika tadı harika

bonus: haftada bir şişe nar ekşisi bitirmişliğim var. limonu ısıra ısıra yiyebilen ekşiye tapan asla tuz ve asla acı biber tüketmeyen her yemeğe sumak koyan biriyim.

hmmm sanırım pek normal değilmişim :D bunları yazınca soruna cevap da vermiş oldum
  • dream state  (03.03.15 02:40:01 ~ 02:40:21) 
normal.


  • baldur2  (03.03.15 02:49:51) 
haftada minimum 1 kilo yiyorum birkac aydir. bu ay alamadim, düzgün bulamadim.

ben tek tek soyuyor, her dilimin kabuklarini da soyuyorum. kabuklar isi acilastiran kisim.

olsa da yesek...

@dreamstate +1. maydonoza 1 limon, limon sikip shot atmak, balik porsiyon basina 1 limon, "kemal kükrer" nar eksisini dikmek, sulugözleri 10ar 10ar agza atip o yamisma hissini elde etmek, papaz ve henüz yeni yeni olmaya baslamis kütür kütür erik sevmek, seftalinin sert ve hafif eksimsi tadini sevmek, limonu mandalina gibi soyup yemek, eksi mandalina arayip bulmak.

elbet devami vardir da ben bayiliyorum greyfurta.
  • wiillii  (03.03.15 02:50:55) 
suyunu çok severim. tek başına sert geliyor. 2 greyfurtu, 1 portakal suyuyla karıştırıp içiyorum.


  • merhum  (03.03.15 07:35:12) 
Çok fena ama ya.
Niye böyle duyuru açıyorsunuz 3vde de yok

Granny2 Smith elmaya talim !
  • indescribable  (03.03.15 07:59:13) 
en sevdiğim. turuncu olanını tuzlayıp yemek. oyyyyyyyyyy


  • difdiringi  (03.03.15 08:38:17) 
insanlar ikiye ayrılır, greyfurt sevenler ve sevmeyenler. bu iki grup birbirinden sonsuza dek ayrı kalmalılar.

ben sevmiyorum. bana göre normal olan benim.
  • [silinmiş]  (03.03.15 08:49:21) 
Ben sevemedim ya. Ben de duyuru açmıştım greyfurt nasıl yenir diye ama olmadı yani. İnternetten bir sürü tarif denedim falan. O acılığını alamadım.


  • mornie  (03.03.15 09:00:33) 
üstüne pudra şekeri koyuyorum süper oluyo
küçükken nefret ederdim ama tek yaşamaya başladığım, tamamen yalnız olduğum ve kesinlikle hasta olmamam gereken bir dönemde "vitamin sağlık mağlık" gerekcesiyle yemeye basladim sonra da mudavimi oldum

  • littlejack  (03.03.15 09:07:04) 
greyfurt ekşi değil, bitter denilen şeyden. acı. kabuğu da acı, kendisi de.

ben çok seviyorum. sadece meyveyi yemek istiyorsan kabuğunu ve o dıi beyaz zarını soy yemeden önce. Aynı şekilde soyup, dilimlersen salataya falan da çok yakışıyor. ben güzelim greyfurta limon falan ekleyip tadını heba etmeme taraftarıyım.

kek falan yapıyorsanız evde limon yerine greyfurt kabuğu <3
  • april12th  (03.03.15 10:12:20) 
detoks görevi de var aslinda, hizla kilo verdiriyor ve vücuda direnc kazandiriyor. ben genelde cay gibi kullaniyorum, bir parca greyfurtun suyunu büyük bira bardagina sIkIyorum, o parcayi da icine atip üzerine kaynar su döküyor ve cay gibi iciyorum. sari greyfurtun tadini cok sert bulabilirsin, ici pembe olan da var sarisindan daha az aci ama "daha hafif" degil. sen de greyfurta basla bence.


  • redlady  (03.03.15 10:21:17) 
En sevdiğim meyve. Hastasıyım.


  • battal gemalmaz  (03.03.15 10:22:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.