[]

maaş sorusu

We are in search of a Senior Project Engineer for our client to coordinate new project cycles.
Main responsibilities:
 Coordinating proposal process of new projects,
 Defining new business opportunities both in Turkey and in abroad, analyzing new markets and industries, and attending related expos and gatherings,
 Monitoring the whole project cycle till the mass-production phase, conducting any commercial matter and organizing meetings with clients in this regard,
 Following new trends and technologies with the R&D and Production Engineering Departments, and initializing new projects within the company.
Profile:
 Bachelor’s Degree in Engineering Departments,
 At least 2 years of experience in Project Management in an automotive sector,
 Excellent command of English,
 Experienced in international project management,
 Able to travel in Turkey and abroad when necessary,
 Able to prepare presentations and generating timely reports,
 Young, dynamic and resourceful,
 Analytical minded, flexible, goal oriented and initiative taker,
 Residence in Anatolian side of Istanbul,
 B class driving license is required,
 Military service completed for male candidates.

Bu pozisyon için ne kadar bir ücret talep etmeli?

 
2500 amerikan doları.


  • mrvengeance  (03.03.15 00:16:41) 
3000-3500 tl,üstteki fiyatı isteme,gülerler.


  • adventchant  (03.03.15 00:20:10) 
üstteki fiyatı iste, ilanı ingiliççe yazmışsınız dersin.


  • mrvengeance  (03.03.15 00:21:28) 
siz piyasadan ne kadar haberdarsınız bilmiyorum ama tecrübeli mühendis arıyor firma. iş tanımı da bir hayli sorumluluklarla çevrili. 3000-3500 tl yi iyi firmalarda yeni başlayan mühendise veriyorlar.


  • omer gibi  (03.03.15 00:26:22) 
5.500 civarı bence


  • sta  (03.03.15 00:35:44) 
pozisyona göre maaş istenir mi yahu?
herkesin bir fiyatı vardır bu birincisi. her şirketin de (boktan şirketleri hariç tutuyorum) her pozisyon için belirlediği bir maaş skalası vardır.
siz benim fiyatım bu dersiniz karşıdaki adam sizi beğendiyse ve sizin fiyatınızla şirketin fiyatı arasında dağlar yoksa size iş teklifi yapılır. maaş beklediğinizin altındaysa pazarlıkla olur bu beklediğinizin üstündeyse zaten o iş sizindir.
3bin diyen arkadaş sanıyorum dalga geçiyor. senior project engineer 3bin alırsa intihar etsin diyeceğim ama yok intihar etmesin boktan şirkette çalıştığını kabul etsin.
piyasa şartlarını düşünürsek bu pozisyonun için 4500+ diyebiliriz. üst sınırı yazamıyorum çok ciddi ücretler de var. tabi şirketi bilmiyoruz sektör otomotivse 4500ü kesinlikle geçer.
siz kendi fiyatınızı belirleyin. sizi ne tatmin eder hangi ücretin altında alırsanız mutsuz olursunuz?
bu iki soruya bir cevap belirleyin ve o rakamı isteyin.
biliyorum işi kaçırmamak için yakın bir ücret istemek gerekir algısı mevcut. merak etmeyin profesyonel bir şirket sizi beğendiyse iş teklifini mutlaka yapar. siz yine de içinizi rahatlatmak isterseniz şöyle yuvarlak bir cevapla topu ortaya bırakabilirsiniz;
6bin tl net ücret beklentim olacak. bu ücret benim mutlu bir şekilde çalışmamı sağlar. bu rakamın altına inmeyi çok fazla düşünmüyorum ama sizin için her konuda olumlu bir aday olursam ve sadece ücret konusunda kafanız karışık olursa teklifinizi mutlaka duymak ve değerlendirmek isterim.
  • suspendline  (03.03.15 00:39:04) 
Saniyorum bu pozisyon asagi yukari 10 yil tecrubeli bir makine muhendisine hitap ediyor.

www.payscale.com

Su verilerin dogru oldugunu varsayarsak senelik 120, aylik brut 10 bin lira.
  • fortisvita  (03.03.15 01:59:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.