[]

İnternetten gardrop satın alınır mı?

Bu işlerden hiç anlamayan birisi internetten aldığı gardrobun kurulumunu yapabilir mi? Evde tornavida, çekiç, çivi falan var.
Ne tuhaf bir kelime bu gardrop doğru yazdığımdan bile şüpheliyim.



 
cok buyuk bir sey degilse kurulur, biz calisma masasini 40 dakikada kurmustuk. yardim isteyebilecegin biri varsa daha kolay kurulur.


  • fraise  (02.03.15 23:12:23) 
ikea falansa rahat rahat kurulur


  • dinsiz adam  (02.03.15 23:28:21) 
Bu işlerden anlamıyosan bulaşma derim. Kafayı yersin çünkü. 100 milyon parça vida mida bi poşetin içinde. bu nereye şu nereye derken beyin sulanıyo. Bi kez yapmıştım o hatayı daha da yapmadım. Verdim parasını servise kurdurttum. kafam rahat...


  • nickimi yermisin  (02.03.15 23:31:44) 
dolap küçükse ve elin biraz yatkınsa kurabilirsin. ama iki kişi olmalı bence. çünkü dikine kurmuyosun mesela genelde, çerçeveyi yatay şekilde kurduktan sonra dolabı dikmek gerekebiliyor. zor olur tek başına. bi de matkap lazım olabilir onu da belirteyim.


  • elorelia  (02.03.15 23:37:22) 
Sarjli tornavida ve tecrube yoksa bulasma. Ayrica tek kisi mumkun degil yapamazsin. Gardrob baya kompleks bisey oluyor hadi yatak baza vs desen neyse. Adam cagir 50 liraya halleder.


  • vendorth  (03.03.15 09:23:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.