[]

bir takvimi google ile senkronlama

merhabalar,

okul sayfamdaki takvimimi google takvim ile senkronlamak istiyorum, url ile ekleyince eklenmiş etkinlikler takvime geliyor ama bir daha senkron olmuyor, sanki içe aktarma gibi çalışıyor.

aynı url'yi mac'te takvime ekleyince sıkıntı olmuyor, yeni etkinlikler 5dk sonra görünüyor.

kullandığım url şu şekil: abcd.edu.tr

bir şekil bir de sayfada .ics indirme butonu var ama .ics dosyası da içe aktarma görevi görüyor.
var mıdır bir çözümü? neden google'da olmuyor, illa ics dosya uzantılı mı olmalı url?

 
Google destek sayfasinda[1] diger takvimlere ait yenilemelerin 8 saate kadar gosterilemeyebilecegi yaziyor. Muhtemelen o yuzden hemen gormuyorsunuz degisiklikleri.

[1] support.google.com
  • dahicocuk  (04.03.15 11:46:00) 
Evet gördüm onu ama 3-4 gün geçmesine rağmen bir değişiklik yok malesef. Tek düşünebildiğim elimdeki url'nin direk ics dosyasına olmaması.


  • dysbaricosteonecrosis  (04.03.15 13:27:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.