[]

estetik ameliyat olmadan göğüs büyütmek mümkün mü?

ortamı kadınlar kulübüne çevirmek gibi olmasın ama, sporla, otla bitkiyle bir şeyle göğüs ölçüsünü büyüten ya da deneyen var mı?
ya da kesip silikon yerleştirmek dışında, yarım beden falan büyüme sağlayan estetik bir operasyon, ne bileyim botoks gibi iğneli falan yapılabilen bir yöntem var mı?
kafayı yarım bedene takmış olmak, büyük göğüs istememek ama şu anki halinden yarım beden büyük olmasını istemek, bunu kafaya takmak tuhaf bir durum mu?


 
Hamile kal.


  • aeroflot  (02.03.15 17:09:59) 
Küçük göğüs yoktur, doğru erkek vardır. Tuhaf değil.


  • sehpa fx350  (02.03.15 17:10:29) 
Kadinlar kulubunde muzik dinleyerek memelerini buyutebilecegini sanan be bunu iddia eden kadinlar vardi. Asiri doz eb hanomloginin sonuclari... konusmaya bile degmez. Spor yaparak ise elbette degisiklik yaratmak mumkun. Ancak hacim olarak ne derece etki eder bilemem. Bildigim, tecrube ettigim ise spor yapar gogusleri dirilestirmek/dinc,dolgun hale.getirmek mumkun. Buyuk olmasindansa diri memeyi her erkek tercih eder.


  • mahone  (02.03.15 17:12:28) 
İğne ile yağ enjekte etme gibi bir operasyon duymuştum. Bir araştır istersen. Ayrıca artık silikon ameliyatları öyle çok zor, acılı, ağrılı falan olmuyor. silikon sonrası çoook büyük olacaklar diye bir zorunluluk da yok. İstediğin büyüklükte karar kılabilirsin. Hem artık öyle protezler üretiyorlar ki aslından ayırt edilemiyor, çok doğal duruyor.

Son sorunun cevabı ise, hayır tuhaf bir durum değil. Kendini olduğun gibi kabul etmek en güzeli tabii ama edemiyorsan da onu kabul edebileceğin bir duruma getirmek istemende hiçbir sakınca yok.
  • köstebek kurabiye  (02.03.15 17:15:07) 
biraz kilo al, kişiye göre degisiyor ama bedendeki yaglanma bazı kadınlarda önce gögüslerde belli ediyor kendini.


  • jaygatsby  (02.03.15 17:28:21) 
Öncelikle, büyümesini istediğin organın göğüs değil, meme. Şu memeye göğüs deme hastalığından toplumca bir kurtulalım.

Soruna cevaben, eğer göğüs kaslarını çalıştırırsan memelerin biraz daha büyük durabilir. Meme yağ dokudur, altında da kas vardır. Hem sarkmayı giderip toparlar, hem de yarım beden büyütür.
  • yirmisantim  (02.03.15 17:29:22) 
görmeden gerek olup olmadığını anlamak güç. nette yaklaşık bir fotoğraf bulursan bakalım. bazen psikolojik olabiliyor bu durum.


  • zam sampiyonu domates  (02.03.15 20:55:57) 
Vücudunun geri kalanını küçült.


  • arnold schwarzeneger  (03.03.15 08:09:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.