[]

Compadrito mesajlara cevap veriyor mu?

Yoksa tamamen mi gitti? Kendisine gerçekten çok acil ulaşmam gerekiyor. Mesaj attım duyuru üzerinden ama emin olamıyorum. Geri dönüş alan var mı?




 
O duyuru geçen senedendi, dün canlandırılmış yeniden. Yoksa yeni duyuru değil. Cevap veriyor mu mesajlara bilmiyorum da, iki üç gün önce bir duyuruya cevap yazmıştı.


  • aychovsky  (02.03.15 12:23:02) 
Peki, şöyle sorayım, sozluk'e yazıyor mu? eğer yazıyorsa, biriniz benim için ulaşabilir misiniz kendisine? Önemli olmasa dürtmeyeceğim bu kadar.


  • dessy  (02.03.15 12:28:01) 
Mesaj attım sözlükten, bu duyuruyu silmeyin dursun.


  • i was made for you  (02.03.15 12:29:41) 
illa ki başka bir nikle yazıyordur. öyle birisi zannetmem ki duyuruyu bıraksın. adam durmadan kendi yazdığı entryleri referans veriyordu. zincirleme.


  • mea maxima culpa  (02.03.15 12:49:10) 
compadrito buralardan mesaj atıp kaçıyordu bi aralar.


  • kargn  (02.03.15 12:51:36) 
@jaygatsby sabahtan akşama burada yazan ve durmadan kendi entrylerimin linkini veren ve sonrasında da bağımlı oldum ben diye yazan ben değildim.

insan ansiklopedi yazarı olsa kendi entrysinin linkini vermez.

bizim mi ona ihtiyacımız var diyorsun? hayır, kendisi olmadan da portakal suyunun yararları ve zararlarını biliyoruz şükür.
  • mea maxima culpa  (02.03.15 13:28:43) 
geçen ay mesaj ile sorduğum basit bir soruya yine üşenmeden paragraflar dolusu yazı ile cevap verdi üstad. eskisi kadar olmasa da arada uğruyor sanırım.


  • kibritsuyu  (02.03.15 13:36:24) 
adam bilimsel makale yazmıyor ki kendi kendine verdiği referansları ahlaksızlık olsun. burada eğlenen bir insandı herhalde. beynini falan gıdıklayan bir yerdi. gıdıklanmamaya başlayınca da bıraktı.


  • kargn  (02.03.15 13:36:28) 
mea maxima culpa, senden ve senin triplerinden bıktım, usandım. lütfen duyurularıma cevap yazma, zira yüzde 99'u trip içeriyor, yardımını göreceğime, daha çok sinirlerimi bozuyorsun.

Mesajım gayet açık: Yoksa tamamen mi gitti? Kendisine gerçekten çok acil ulaşmam gerekiyor. Mesaj attım duyuru üzerinden ama emin olamıyorum. Geri dönüş alan var mı?

Ve şöyle de dedim: Peki, şöyle sorayım, sozluk'e yazıyor mu? eğer yazıyorsa, biriniz benim için ulaşabilir misiniz kendisine? Önemli olmasa dürtmeyeceğim bu kadar.

Ve şöyle bir cevap aldım: Mesaj attım sözlükten, bu duyuruyu silmeyin dursun.
  • dessy  (02.03.15 13:41:29) 
bende diyorum bu adam nerede, bugün duyuru açıp soracaktım hatta iyi oldu açtığınız.

neden gitti ki? neler döndü ben kaçırmışım sanırım. birisi açıklayabilir mi?

soruya da cevap vereyim silmesinler; burayı bilmem ama sözlükteki mesajlara dönüş yapıyor.
  • tolga asp  (02.03.15 13:43:53) 
Ulan adam bir konuda daha önce titizce, mis gibi yazmış. Konusu denk geldiğinde bunu paylaşıyor. Bu kadar basit bir olay üzerinden bile insanlara sinir olunabiliyor ya gerçekten yaşamaktan soğutuyorsunuz insanı. Sanki para mı kazanıyor üstünden? Mevki sahibi mi oluyor? Ayrıca kazansa ne olur; yine kendi emeği değil mi? Çok acayip kafalar var hakkaten.

Soruya cevap: eskisi kadar takılmasa da mesajlarını kontrol ediyordur, cevap gelecektir sanıyorum dessy.
  • pandispanya  (02.03.15 13:50:59) 
Sevmek zorunda zaten değilsin, bunu da nereden çıkardın. Ama "compadrito gitti mi, acil bir konuda kendisine ulaşmam gerekiyor" konulu bir duyuruya "illaki başka nickle yazıyordur; 'ÖYLE BİRİSİ' zannetmiyorum ki bıraksın; bizim ona ihtiyacımız mı var; özel mesaj atın niye duyuru açıyorsunuz" diye dahil olmak zorunda hiç değilsin. Moderasyon işini gerçekten yapsa, açılan duyurulardan ziyade senin her duyuru altında polemik yaratmaya yönelik ve duyuruda sorulanla alakası olmayan yorumlarını silecektir zaten emin ol.

Kızın sözlük hesabı yok, adam duyuruya girmiyor, sense devrim muhafızı edasında "mesaj at, duyuru açma" diyorsun. Duyurunun amacı bu zaten; tez elden, en güncel cevabı almak. Yaptığın komedi ne olur bi durup düşün.
  • pandispanya  (02.03.15 14:01:53) 
mea maxima, seni seviyom ben qız! çok orcinalsin, bi de ortakoğlüsün.

dessycim, yuvalla gessin şekerim.
  • compadrito  (02.03.15 14:05:49) 
mea'ya hitaben yazdigim "şey" gizli ellerin ispikçiliği sonucu silinmiş. şimdi cevap veriyorum soruya.

evet, compadrito mesajlara cevap veriyor.

mea, evlat olsan sevilmezsin.
  • jaygatsby  (02.03.15 17:27:02) 
geçenlerde bana mesaj atmıştı, ben yazınca cevab da vermişti. zaten bu duyuruya da yazmış. duyuruya pek takılmıyor sanırım son zamanlarda ama gözü üstümüzde. big compadrito is watching us.


  • der meister  (02.03.15 17:31:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.