[]

çamaşır yıkamak isteyen erkek modeli - arçelik 3340s kullanımı?

öncelikle tekrar belirteyim belki bi üretici görür;
ERKEKLER İÇİN ÇAMAŞIR MAKİNESİ İSTİYORUZ!
anneye anlatır gibi değil babaya anlatır gibi anlatmanız lazım, şu an tek başıma yazlıktayım, makineyi alan babam, ve babam da nasıl kullanılcağını bilmiyor.. hep birilerine yıkatmış.. benim de öğrenci evimde kullandığım makina çok daha gzel.. böyle sentetik 30 yazıyo mesela, basıyosun sentetik kumaşlar için ayarlı programda 30 derecede yıkıyor? bakın erkek makinesi sayılır..

bu makineyse latin harflerine yeni geçmiş uzay mekiği gibi..
sadece bi kaç tshirt boxer falan yıkıycam yahu..
şimdi şu fotoda görülen ayarda ben deterjan falan koysam bassam düğmeye makine patlamaz değil mi? peki çamaşırlarım da beni görecek mi?

aslında külle yıkamayı öğrenmek gerek..

edit: foto.. yuh.. koymayı unutmuşum lan..

 
fotoğraf gözükmüyor sanki :) o da gelsin bakalım bi. ancak makina benim evdekine çok benziyor sadece program ayarlama düğmesi farklı. G modunda 30-40 derece arasında yıkayabilirsiniz. sadece sağdaki ayar düğmesini g' ye sıcaklığı da 30 dereceye ayarlayın gerisini o ayarlasın. deterjanı ortadakine koyacaksınız bu programda sadece.45 dk sürüyordu en son.

edit: fotoğraf gelmiş tamam ama G yazan olduğuna inanıyorum ben halen sizinkinde g'nin üzerine garip bir işaret koymuş olsa da :)
  • prodeq  (21.08.09 13:57:53 ~ 13:58:38) 
bir de sayet kullanma kilavuzu varsa orada o harflerin ne manaya geldigi yaziyor. ben zamani vaktiyle oradaki harflerin manalarina baka baka yikiyordum camasirlari. niyeyse hic aklimda kalmamis, gercekten erkeklere yonelik camasir makinesi yapilmasi gerek.


  • entrapmen  (21.08.09 14:02:51) 
g rulez! bir erkek olarak bildiğim "c" var uzun program, hiç bulaşılmaması gereken, bir de "g" var ki, senin benim dostumuz. o herşeyi bilendir.
ayrıca bu tür durumlarda ben duşa girdiğimde aradan 3er 5ewr çıkartırım baksırı tişörtü. hele bir de onları şampuanla yıkayıp, sanki bir ırmakta çamaşır yıkarcasına, ayağımla dövdüğüm kısım en sevdiğim:) tavsiye ederim.

  • outlawrider  (21.08.09 14:26:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.