[]

kulak deldirme, kist, bir takım sorular.

merhaba,

birkaç sene önce kulağımı deldirmiştim, bu ilk delinen küpeyle birkaç gün kalma muhabbetine ve birkaç gün su değdirmeme işine hiç önem vermemiştim, sonra küpeyi de takmadım, içinde kist gibi bi şey oluştu, kapandı delik, kist geçmedi, ufak bi operasyonla hastanede aldılar. ben dikkat etmediğim şeylerden olduğunu düşünmüştüm ama şimdi yine deldirdim kulağımı, aynı topçuk(yani böyle sert bi şey var kulak memesinde deliğin olduğu yerde) yine oluştu, bu sefer 2 gün su değdirmedim, 5 gün küpeyi değiştirmedim.

yaşayan var mı nedir bu durum? geçen sefer delik kapandığı için mi iyileşmedi acaba o kist, bu sefer iyileşir mi ki? bi aydınlatsanız, korkuyorum :/

 
parmağına gelen küçüçük bir beze gibi bişeyden bahsediyorsun galiba. bende var, geçen lafı geçmişti, arkadaşlarımda varmış. küpe takanlarda oluyor galiba bi şekilde.


  • fucking machine in my head  (02.03.15 01:02:23) 
benim kaşımda olmuştu aynısından, çıkarmak zorunda kaldım piercingi. vücut kendi yapıyor onu, engellenemiyor maalesef. çıkarınca zamanla geçti benimki ama kendiliğinden.


  • devilred  (02.03.15 01:04:23) 
Zamanla geçti benimki de. Sonra tekrar deldirdim aynı yeri. Problem yok.


  • faredenkorkankedi  (02.03.15 01:34:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.