[]

Finlandiya'da Erasmus Ve Erasmus Stajı

Selam duyurucular;

İç mimarlık bölümündeyim. Erasmus için Finlandiya'ya gitmek istiyorum. Mümkünse Helsinki'deki Aalto Üniversitesi'ne. Benim okulumla Aalto arasında herhangi bir antlaşma yok. Okulumun söylediğine göre gitmek istediğim okulun benim okulumla irtibate geçmesi gerekiyormuş bu yüzden Aalto'daki bölümün koordinatörüne e-posta yolladım fakat cevap gelmedi.

Finlandiya'da Erasmus için önerebileceğiniz üniversite var mı ? Bu konuda her türlü önerilerinizi bilmek isterim.

Diğer taraftan Erasmus bünyesinde yine Finlandiya'da staj yapmak istiyorum. Bununla iligili önerilerinize de açığım.

 
tampere university of technology. mimarlık bölümü vardı, baya da iyi duruyordu.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (02.03.15 04:44:57) 
finlandiyada 3 ay erasmusla kaldim. ozet geceyim:

kar-sauna-buzlu golde yuzme-kar-kar-buzda balik avlama-kar-kar-kar-sauna.....

cok sikici, soguk, karamsar ve cok cok pahali bir memleket. bi kere erasmus hibesi yetmiyor ve daha kotusu yapacak hicbirsey yok. hele kisin. saat 5 dedin mi hayat bitiyor. insanlari da sessiz ve icine kapanik. isleri gucleri kayak, hokey, sauna. cumartesi pazar da dahil, alisveris merkezleri bile 7-8 gibi kapaniyor, herkes saunada. kar ve kis sporlarina karsi ozel bir ilgin yoksa uzak dur derim. ha yazin ne var dersen sacma sacma festival yapiyorlar, super eglence var dediler gittik, bizim ortalama bir tasra univeritesinin bahar senligi bile daha atraksiyonludur. yazin da balik avlamaya ve saunaya devam.

helsinki disinda hayat yok gibi ki helsinkide de ne kadar var tartisilir. su kadarini soyleyeyim sen anla, o kadar sikici bir ulke ki helsinki de dahil, gencler eglenmek icin gemiyle talinne yani estonyaya gidiyor.
  • halanne  (02.03.15 07:36:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.