[]

göz kalemi önerisi

Merhabalar,

Eyeliner şeklinde çektiğim kalem hep göz kapaklarıma bulaşıyor, kirpik diplerinden de siliniyor haliyle. Çabuk kuruyan, gün içinde dağılmayan bir kalem önerir misiniz?

Bloglara baktım da genelde likit önerisinde bulunmuşlar.

Teşekkürler.

 
Jel eyeliner
denedim neredeyse 18 saat bozulmadi

Maybelline marka

Ya da yine aynı marka
colossal kajal

Asansörlü kalem
  • indescribable  (01.03.15 22:13:16) 
ben loreal blackbuster almıştım. memnun kaldım. sürmesi de kolay geldi.

bir de eyeliner değil ama goldenrose'un siyah göz kalemi de vazgeçilmezlerim arasında.
  • o degil dee  (01.03.15 22:26:35 ~ 22:33:08) 
ben de ayni sikayetten baya bir marka denedim. cözümü primer kullanmakta buldum. hem far kullanmadan da kullaniyorum, göz üstü kapaticisi gibi, marka olarak smashbox favorim.
www.smashbox.com

  • kimse  (01.03.15 22:35:26) 
şundan iyisini bilmiyorum şu anda:

encrypted-tbn1.gstatic.com
  • devilred  (01.03.15 22:47:40) 
@devilred, okuyamiyorum, hangi marka?


  • pike  (01.03.15 22:51:58) 
  • devilred  (01.03.15 22:53:18) 
göz kaleminin bulaşması biraz da gözün yapısıyla ilgili. ben denediğim hiçbir göz kaleminden yüzde yüz memnun kalamıyorum, birkaç saatin sonunda az da olsa dağılıyor.
likit kullanmak en iyisi, alışırsınız sürdükçe. likit olmayacaksa da maybelline collossal kajal fena değil.

  • asisamus  (01.03.15 22:56:09) 
Kac yildir kullaniyorum, benle birlikte kullanmaya baslayanlar oldu;
Flormar smoky eyes carbon black

  • bradshaw  (02.03.15 09:19:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.