[]

Vatan Bilgisayar haftasonu indirimleri

Vatan'dan en son alışveriş yaptığım dönemde (2014 başları falan) haftasonları (veya bazen rastgele haftaiçi günlerde) bütün ürünlerde %15-25 arası indirim yapıyorlardı, ben de doğal olarak alacağım bir ürünü indirim olmasını bekleyip alıyordum.

Şimdi yine işim düştü adamlara ama bu indirim olayını devam ettiriyorlar mı bilmiyorum, o yüzden satın almak için indirim olmasını beklemeli miyim emin olamadım.

Var mı bilgisi olan?

 
Yalan indirimleri hala yapiyorlar evet. guya yuzde 25 ama hic indirim goremiyorsun.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (01.03.15 16:44:27) 
Bütün ürünlerde indirim olmuyor, laptop, fotograf makinesi tarzı teknolojik ürünler aynı kalır. Bilgisayar parçaları, kablolar, aksesuarlar falan filandır %25 iner ama belki diğer mağazalara göre %5-%10 civarı indirimli hale gelir. Haftaiçi vatanın kapısından girmeye gerek yok zaten.

Nadiren de %30 indirimler oluyor, bilgisayar toplamıştım ben %30 indirim haftası, gayet güzel fiyata gelmişti.
  • benim adim kerim hepinizi severim  (01.03.15 16:58:32) 
Alacağım ürün harddisk, yani indirime girene kadar beklemem iyi olacak anladığım kadarıyla. Teşekkürler.


  • kullerdeki sir  (01.03.15 17:19:28) 
vatan'dan indirim bekleyeceğine hepsiburada.com'dan indirimsiz al zaten aynı fiyata denk gelir.


  • kuzey li  (01.03.15 17:24:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.